其實車評人自己揸咩車

534 回覆
238 Like 6 Dislike
好似話仲有架棍仔,唔排除有
唔知佢會唔會cancel番
呢部個價唔係佢車庫入面d價 可能都係拍片就算
佢無車
呢啲先醒目
龍蛇出咗新片,紅色嘅凌志is 棍波
有冇人知蘋果 toby咩事
炒車?
https://youtu.be/FRatgspHv8o
隻腳斷骨

拍車男屌果籽肥仔
屌黎做乜,同一個topic,甚至同一架車,都可以拍到唔同內容/角度,我做觀眾又唔係好介意
咁撚樣都叫抄 佢咁睇得起自己
似係
蘋果抄野係柒
泊車男又唔見得有幾原創
兩段片角度都唔同肥仔係分享揸到細個部hero car嘅感受,拍車男係in depth車主論壇 各有各做啦
香港車價一向都係英國差唔多一倍
Donny之前係topgear hk,不過佢幕前真心麻麻
見人哋條片上,又出post叫春呃hitrate
條友出名小氣又柒,冇講錯
5代 vs 6代
單拖車評 vs 車主分享

抄乜撚,咁都有話抄唔抄

話時話拍車男 應該抄吓果籽肥仔
梳下個頭,衣着得體啲,做主持企直坐直唔會寒背

柒到

鳩縮del咗post,平時仲喺自己channel del 人 comment 添,又小氣又柒嘅傳聞係無錯,真係冇睇佢嘅理由
負面comment一係del一係屌返你轉頭
明明有睇肥仔條片都知係講MK5GTI棍仔 完全睇唔同style 都唔知邊到係抄
係咪之後所有講Golf都係抄佢先
冇計啦,人地淨係有份拍d 日本冷門車,間唔中有一兩架歐洲車講下一定覺得好特別好原創。
而家車媒有個好差既風氣就係老屎忽風氣,個柒頭覺得自己條Golf 車片好獨特咁,搵到架公廁Golf就當自己搵到架Chiron好有原創性, 人地肥仔多車做,做到架同你唔同代既golf都可以打飛機話人抄鳩自己,然後質疑人地份工係咪好易做,問人死靚仔玩撚夠未。
檢討下自己點解淨係可以係冷門日本車呢個area搵到位fit自己,你係把炮既,唔洗匿埋係角落頭打飛機,出去做其他車同人鍊過
果籽梗係唔易做啦,唔係你條柒頭就唔洗做幾期就冇再出現過係蘋果副刊啦
個矮仔講嘢含住粒欖又冇point
淨係識讚架車驚死得罪啲車行
連女都冇得睇唔通真係睇佢含撚咩

淨係識攬住個水貨佬
但個水貨佬改到架車俾人笑邊個咁睇唔開會搵佢買車
牙唔記得咗
水貨佬出名都係因為蘋果拍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞