[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [14] 角色評分下跌? 係技術性調整! 唔駛驚!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
老老豆豆 係想全力入DMC可以搵1-2隻限+UR 黎挖定石到時allin
唔夠9幻保底石
10分個d而家無得抽
2周年呢
我有隻分身挖哂9萬300抽換機劍 而家望返好撚空虛 清哂N H G 易挖既關咁滯
用咩遙控
完左DMC 再重覆呢個step 一次
chrome remote desktop or teamviewer 囉
代理自己出錢幫日服係中文市場賣廣告
分身都可以清曬 痴線
連禁主線通關個幾日禁到我想嘔
次次新POOL都有重新潮
新股
我都有排升 不過升左LILY掛周回真係爽 幾秒一場
刷信賴 刷錢升藍井 再升紅井 升到MAX曬先專心升ARK
襯維護無野做整下ark卡面尋寶教學先
thx
1隻掛機1隻就推下主線咁咋 反正推到H3-10 要全力刷乙太 反而我正身無挖到咁乾淨添 分身因為真係抽極唔出局住趕完pool前搞到300抽出黎換埋佢 唔係洗濕左個頭仲衰 上次巫女教訓食過了
見到你地搞起左法師快刷先有D後悔一黎就練左物攻隊先 打極都要十幾秒一場 已經幫機女學左SCT回+ 特技1 但都係好慢 應該練度問題了
仲有無其他
teamview已經封9左我 商業之前公司腦用得太多
而家日日用公司腦掛好正反正公司機24小時都開住 唔掛浪費左
IT狗無扑柒你裝DMM player/ 模擬器咁好
物攻係爽 我都想要機女大貓 不過要練起左先爽 係後期既事
起手趕進度真係無詠法 一入場唱一下完 刷乙太刷得快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞