[黎明前嘅黑暗係至撚黑暗之有佩雷斯我地相信]皇家馬德里球迷吹水區 (255)

1001 回覆
2 Like 34 Dislike
光頭佬唔走 點rebuild都無撚用啦
2021-22 line up

Rodrygo Haaland Mbappe
Odegaard
Alaba Casemiro
Mendy Ramos Varane Hakimi
Courtois
no benzema

Mbappe

黑兵法
屌正 左右閘翼都打得
10月:屌你老母點解要賣走雞米
12月:雞米踢國米咁撚廢 唔洗返嚟了 好彩賣走咗
1月:雞米返嚟?爽 又要打J
勁過機師 J住先
你都咁講?
Rodrygo Haaland Mbappe
Odegaard
VVD Casemiro
Mendy Alaba Varane Hakimi
Courtois

Thank you and goodbye Captain
Nagelsmann

Mbappe Benzema Odegaard
Mendy Casemiro Valverde Hakimi
Alaba Upamecano Ramos
Courtois
Lyon line up 2021/22

Benzema
? ? ?
? ?
? ? ? ?
?
ON撚9
其實幾有睇頭如果真係佢教
O子一個人嘅創造力供應包皮同埋賓狗
賓狗起碼都叫做肯做吓逼搶,不過咁大年紀我都擔心佢啲體能勁唔應付得到
如果拿高可以令包皮都做埋逼搶呢對皇馬嘅功力應該幾恐怖
Btw得返拉膠一個西班牙人
本身都係加埋積兩個西班牙人啫
本身辛幾睇好,係國家隊真係核心咁款
重傷完真係廢咗
咪On9啦
傷之前都已經廢左成年有多
我明明記得有一場國家隊打假九打得超好
但係拖狗成日帶佢打側邊唔知做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞