[MA召集]Disneyland全年證會員/粉絲討論區2

528 回覆
5 Like 3 Dislike
身邊無朋友有全年證 唔想每次都係自己一個去 想搵個人得閒一齊入園 有無絲打又係得自己
有冇人夾全年證?

hi
收到msg有6折優惠啦
24號開始

係咪銀卡都有?
我fd收到但我冇收到
諗梗好冇直接入咗park先算
有冇人夾全年證?

hi

有冇人夾全年證?

hi

hi lm
未整過全年證但有朋友話叫我買飛入去再upgrade會抵啲 究竟係咪架
我夾咗三個人申請 攞85折個優惠 其中兩個想整金卡
得我整銀 佢地諗住今個星期日去 佢地金卡就話星期日都包 但我銀卡唔包會唔會唔比我upgrade 反而仲貴咗
求解答
未整過全年證但有朋友話叫我買飛入去再upgrade會抵啲 究竟係咪架
得我整銀 佢地諗住今個星期日去 佢地金卡就話星期日都包 但我銀卡唔包會唔會唔比我upgrade 反而仲貴咗
求解答

補差價 website 講可以再 up
聽日入去睇煙花賜夜光巡遊
睇埋城堡前既表現
然後襯六折掃下貨
求解答

我認我好撚蠢 唔係好明
巴打可唔可以詳細少少講
即係我應該點做

我認我好撚蠢 唔係好明
巴打可唔可以詳細少少講
即係我應該點做

最緊要係知係咪會平啲

我認我好撚蠢 唔係好明
巴打可唔可以詳細少少講
即係我應該點做

最緊要係知係咪會平啲

買飛都係補差價之嘛
只不過你星期日入完園再整銀卡就多左日係本來唔用得既日子入

我認我好撚蠢 唔係好明
巴打可唔可以詳細少少講
即係我應該點做

最緊要係知係咪會平啲

買飛都係補差價之嘛
只不過你星期日入完園再整銀卡就多左日係本來唔用得既日子入

多謝巴打解答
有無人想夾學生銀卡三人85折?我同我朋友有兩個人 差一個
有無人想夾學生銀卡三人85折?我同我朋友有兩個人 差一個

個 「奇妙處處通」提前續會優惠 有無得扣返即日票尾個差價?
https://www.hongkongdisneyland.com/zh-hk/offers-discounts/magic-access-group-of-3/details/
年票85折仲有人有興趣join
可以嘅話希望呢個禮拜內搞到 而家差一個人
#HKDL_Secret2955 by 花生客

冬至22號睇6點場LK,1入到場就睇到嗰家LK好有名嘅家庭在圍罵人,應該係吾夠位坐要罵走人,最後要出動cm處理,處理其間另1邊坐位有賓客又在食花生同拍低當時情況被發現,嗰家3人顛上加顛,嗰小朋友仲想衝過去打人,不過有cm眼明手快把嗰小朋友拉停,現求故事長情,有片有圖有真相仲更好.致那位英勇cm,打份工盡心盡力應讚,不過都要care自己嘅安全
佢地真係好鬼煩
花生
有無人有annual pass一齊去
毒L無朋友
留個tg?
利申最低級既銀卡
好難夾時間喎 我只係星期六日先入場
我張卡星期六日入唔到場
有無巴絲想一齊去迪士尼?
雖然慣左平時一個人,
但去迪士尼想有人一齊開開心心咁去。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞