武肺 從隱瞞到失控 阿拉伯電視台:秘錄鏡頭揭中國如何貽害全球

488 回覆
1838 Like 11 Dislike
岩岩譚生收唔到錢都話支拿隱瞞造成支共病毒大流行
譚生岩岩話調查結果係支共隱瞞病毒情況 導致全球大流行 係咪咁巧合
AJ對中國已經算友善媒體都開你波,無得賴係歐美傳媒抹黑啦。
距封城只剩幾小時,車站裡擠滿人,還有更多人蜂湧而至。為了通過篩檢,有些人先服用退燒藥。
who/左膠:支那處理疫情舉國體制好有效率
最大問題冇人鬧中國防疫做得差
被謀殺嘅仲讚支那舉國體制做得好
呢d聲音被蓋過
支那用官方消息同5毛洗走其他聲音
國安法拉人啦
睇曬條片
拍得勁好
果兩個大陸記者好勇敢,好人一生平安
Delay 一日
Delay 一月
Delay 一年
Delay 一年代
Delay 一世紀
Delay 永遠

全部可以一概而論?
咪撚成日拎埋呢啲單方面煽情式句子打飛機啦
當denied 都仲可以再分程度時

用一句垃圾唔全面嘅句子就想終結討論
咪就係你地大部分人都仲係奴隸嘅原因
骨子裏 始終都仲係信奉「權威」
Push
push
「Justice Delayed」同「失敗乃成功之母」一類叫statement
唔系咩「全面既句子」

冇任何一句statement可以一概而論
要視乎context
(假如第一次已經成功「失敗乃成功之母」就唔適用)

講「Justice Delayed」有不同context:
day 1講「Justice Delayed」
day 2講「Justice Delayed」
day n-1講「Justice Delayed」
day n講「Justice Delayed」
day n+1講「Justice Delayed」

正皮數 / 認同人數 都唔一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞