想問打機坐咩電競椅係咪會勁d

142 回覆
69 Like 40 Dislike
勁好多 你未坐過?
我玩接龍都要坐電競凳
關勁唔勁乜事呀…
擺明係坐得耐舒唔舒服既問題LA

唔通搭飛坐頭等係為左飛快D呀?

關勁唔勁乜事呀…

咁坐頭等真係快過其他乘客到達某地方嘅

因為的而且確頭等座位係位於飛機嘅前部份

計降落地面果下又真係頭等果班最先著地,跟住有幾毫秒先到經濟班窮L

關勁唔勁乜事呀…

以前就咁叫電腦凳
近幾年興乜鳩野都加電競二字

二樣吾同架喎

吾你老母臭西咩
唔識打字就由小學從頭學過啦
不過我係你就跳樓死撚左佢唔好留係度現眼報啦死人5p仔上連登扮上菜

好惡><

屌你老母咩小學雞
惡你條春毛呀
我用d咁既語氣話鳩你條撚樣奚鳩落你已經算正常啦
屌撚爆你其實都天公地道呀係唔係
block得
以前就咁叫電腦凳

唔好離題先
有冇人答到我而家啲濕鳩電競凳 同以前啲人體工學椅有乜分別?
改個名當新product
樓主on9仔比人秒左扮唔明
以前就咁叫電腦凳

唔好離題先
有冇人答到我而家啲濕鳩電競凳 同以前啲人體工學椅有乜分別?
改個名當新product

呢啲係賽車凳

人體工學凳有承托
電競凳無

不過坐得幾舒服

關勁唔勁乜事呀…

咁坐頭等真係快過其他乘客到達某地方嘅

因為的而且確頭等座位係位於飛機嘅前部份

計降落地面果下又真係頭等果班最先著地,跟住有幾毫秒先到經濟班窮L

認真 坐電競椅打機真係舒服好多 最緊要係手肘位有得較高低同前後可以配合到張電腦枱 最重要既係價錢只係二千幾蚊已經有交易性價比算好高 有留意開電腦櫈既巴打應該知道二千幾蚊呢個價其實係電腦櫈黎講根本係中下價錢黎 係電競椅未盛行前要搵張可以咁多花款較既櫈至少要三四千銀
我以前坐開studio專用果款鋼椅要成萬蚊張 但打機舒適度唔及電競椅一半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞