[美滿將來安逸寧靜] 一月二十日谷草九場討論區II

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
蔡俊燈係1個創造奇蹟嘅男人,5隻馬俾1,2,3,4開5
咁搞法旌暉真係五倍樓下
曳恩甩底
十三先搵徒弟頂檔
呀欣騎唔會輸場準則
原本monkey 場1200會俾薛恩騎?
潘狗成堆狗餅都大熱
“If someone doesn’t show the interest or the respect once you’ve given them instructions – I spoke to Blake earlier in the morning and told him what I’d like him to do and was standing there holding the colours and no one arrived.

“Thank goodness my apprentice [Jerry Chau Chun-lok] was on hand or we would have had the horse scratched.

“When you put all the time and effort in to try and get a horse into a race like this and you get let down like that, it’s very disappointing.”

十三呢次應該嬲到震
紐西蘭2000堅尼亞季軍一齊運黎香港
(Cr.東方)

周日沙田大賽日,除咗有準馬王「金鎗六十」出戰G1董事盃之外,1200米一級賽百週年紀念短途盃亦係焦點賽事,而韋達馬房「當家猴王」原本今仗由薛恩執韁,但最新消息係已換上彭國年操刀。
薛恩原本今早為「當家猴王」出試800米大閘,但騎者臨時甩底,韋達惟有急Call徒弟周俊樂幫手。據悉,薛恩喺試大閘之時入咗騎師室準備周三谷戰嘅裝備,故錯過了第6組「當家猴王」嘅大閘。不過最弔詭嘅係,薛恩今早試了第2、3、4、8、9組大閘,偏偏第6組閘就冇影,難怪佢都話對自己嘅犯錯非常失望。
大獲鳥
隻馬佢騎開邊會換人
薛恩88
似專登激嬲13,唔知為乜
佢似真癲,你話你大把支持有得揀都算,你支持又唔多,仲要難得有級際賽跑,咁都放飛機真係痴線
睇黎今季都唔會有13洩組合
唔想續牌半季玩完就走人
懷疑之前墮馬跌壞咗個腦
雖然話13本身唔多馬俾shit騎,但係佢咁搞法又斷左1條線支持
唔知佢,定佢諗住有希斯撐就夠,唔稀罕其他
由佢去死算啦
今季開始前佢話要40w,跑左4個月得8w
佢有20W都好勁啦
馬po季初好似都好多人話佢bb硬
馬po不嬲笑鳩佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞