(轉FB)黃金sales 好很兇 貨物未出門口就兇個客要收20%手續費

92 回覆
35 Like 0 Dislike
2021年啦,電腦野上網買啦
咁撚串
個客其實想點
最後係咪比個經理屌佢叫佢走
後續-------由於 林仔 已了解事件後, 店主已經知道問題所在,已告知林仔代他向本人道歉, 說明可以安排退款/退貨或換貨服務,亦已相關跟進Sales 服務態度問題

又係呢d唔搞大件事唔post上網就不了了之
客真係大哂
林仔係咪youtube個個?
毒撚嬲嬲
冇講邊個林仔,不過應該就係佢喇
乜佢唔係去左Cga做咩?
關林仔咩事
條片share左上hkepc 引起關注
得啖笑
客唔係大曬嘅,不過貨物未出門,你又畀唔啱人,個客要求換,係合理,
佢話個客麻煩,唔識互相尊重,態度都真係差
無論點睇都一定係個sales問題
佢貨物仲要未出門,佢又比唔啱野人
就算退錢都係咁話啦
雖然正常情況下就唔會退,會叫佢換返其他嘢
但係個sales咁撚樣話客就一定係有問題
抵屌啦依d柒頭打靶趕客sale 我係老細既話叫佢番屋企訓教收皮,咁大個人都唔識屌客要私底下屌 佢老味係咪弱智? 定係想係我間鋪頭引戰比人圍觀炒旺個場呀?我打開門做生意請你番黎賣野,個客過黎同你買野你直接同佢講麻煩,咁係咪唔買野最好呀,下次唔駛黎啦,咁d客唔買野 你又賣乜撚野呀?咁我仲需唔需要請你番黎賣野呀on9仔?你係咪柒架,你老母有無教過你做人要有禮貌呀?

Btw 我唔係屌你 屌個傻閪EQ低sale
退換要收20% charge 先on9
硬食
一係就同人講開撚左單就無得退,收20%charge就真係第一次聽
當面話個客麻煩 仲要問詳細D就唔耐煩

認住條友個樣
開名啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞