F1 2017 西班牙站 討論區

888 回覆
3 Like 52 Dislike
https://www.facebook.com/F1trollsandnews/photos/a.767260769997552.1073741828.767255526664743/1419031304820492/?type=3&theater

咁仆街啦,mk一定會開始憎77

講到鹹帝係無智力黑猩猩咁

又歧視黑人
https://www.facebook.com/F1trollsandnews/photos/a.767260769997552.1073741828.767255526664743/1419031304820492/?type=3&theater

又歧視黑人

鹹神:屌你地老母 今站唔好再搞錯車
認下車個號碼啦 你地班撚樣
指定動作,負皮

又歧視黑人

鹹神:屌你地老母 今站唔好再搞錯車
認下車個號碼啦 你地班撚樣

今站賓士個尾加左no. 同名
BTW大頭主場
康打世界第一

鳩估Honda今次 dnf

唔洗估啦 鐵膽黎 搭palmer 同加拿大 埸埸得返10-15架

Palmer 幾時死?

口德-50

我鳩堡都未出聲...
BTW大頭主場
康打世界第一

唔洗估啦 鐵膽黎 搭palmer 同加拿大 埸埸得返10-15架

Palmer 幾時死?

口德-50

我鳩堡都未出聲...

鳩堡逼走佢啦屌
BTW大頭主場
康打世界第一

Palmer 幾時死?

口德-50

我鳩堡都未出聲...

佢場場撞先顯得你勁喎 你真係想換走佢?

Palmer 幾時死?

口德-50

我鳩堡都未出聲...

搵返per做佢隊友
等睇Honda 又warm lap死車
BTW大頭主場
康打世界第一

Palmer 幾時死?

口德-50

我鳩堡都未出聲...

我係要廢隊友
唔係要垃圾隊友呀大佬

Palmer 幾時死?

口德-50

我鳩堡都未出聲...

搵返per做佢隊友

番屋企喇perez

Palmer 幾時死?

口德-50

我鳩堡都未出聲...

搵返per做佢隊友

番屋企喇perez

比ham 你 你又攪佢唔掂
競猜康打dns定dnf
笨屎是咪今場拎走個沙包啦
笨屎是咪今場拎走個沙包啦

垃利要食屎了
競猜康打dns定dnf

wnb
bet365 到睇首個退出車隊,老麥有4.33 賠率

不斷燒錢紙研發又冇大贊助(假設康打走人),年年包尾唔係辦法,退出係好事

希望賓士幫幫忙,話哂咁多年合作伙伴

不斷燒錢紙研發又冇大贊助(假設康打走人),年年包尾唔係辦法,退出係好事

我打得衰 西班牙首名退賽

穩定性康打第一(包尾)

穩定性康打第一(包尾)

車手首名退出,加拿大同康打兩個一樣賠率
賓士架車唔撚同哂樣
賓士架車唔撚同哂樣

86點整都係86

句野係唔係咁?
唔記得左
賓士架車唔撚同哂樣

86點整都係86

句野係唔係咁?
唔記得左

快極咪又係86
賓士架車唔撚同哂樣

86點整都係86

句野係唔係咁?
唔記得左

快極咪又係86

垃圾始終都係垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞