有無人有玩Postcrossing 交換明信片 郵票?

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
玩過 但之後太忙無時間玩 就cancel左個account

D 信回得好慢

D 信回得好慢

睇咩國家嫁姐

D 信回得好慢

睇咩國家嫁姐

最快果個叫德國

見有尐寄俄國 成幾十日

D 信回得好慢

睇咩國家嫁姐

最快果個叫德國

見有尐寄俄國 成幾十日

俄羅斯真係好耐
等左成2個月
可能又咁岩 抽到尐地址係細town
都唔知遊左去邊

我最估唔到係日本仲慢過德國
岩岩開左個新acc玩
睇下係咪真係收到先
岩岩開左個新acc玩
睇下係咪真係收到先

首先要寄左第一套出去 而對方又register 左先會有人寄比你
岩岩開左個新acc玩
睇下係咪真係收到先

首先要寄左第一出去 而對方又register 左先會有人寄比你
玩左幾個月,每次收到明信片都好開心
玩左幾個月,每次收到明信片都好開心

我都岩岩開始玩
其實通常幾耐先有一封

等到頸都長埋
岩岩開左個新acc玩
睇下係咪真係收到先

首先要寄左第一出去 而對方又register 左先會有人寄比你

唔係第一次要寄5張咩
岩岩開左個新acc玩
睇下係咪真係收到先

唔係第一次要寄5張咩

一開始可以拎五個地址

唔係是旦一封比人register 左先會 派你個地址比人?
岩岩開左個新acc玩
睇下係咪真係收到先

唔係第一次要寄5張咩

一開始可以拎五個地址

唔係是旦一封比人register 左先會 派你個地址比人?

唔知呀 太耐之前唔記得左
以前寄過幾百張,但玩得耐覺得無聊呢幾年已經冇玩
不過都因為postcrossing而識到外國朋友,飛過去外國幾次搵佢地食飯
以前寄過幾百張,但玩得耐覺得無聊呢幾年已經冇玩
不過都因為postcrossing而識到外國朋友,飛過去外國幾次搵佢地食飯

正wor

D 信回得好慢

睇咩國家嫁姐

最快果個叫德國

見有尐寄俄國 成幾十日

歐洲最快應該係荷蘭,以前平均6日到
香港一定係全球收信最快個堆,唔洗咁心急
幾年前玩過 10封8封中白俄羅斯 扯火唔鬼玩

利申 2年donor
幾年前玩過 10封8封中白俄羅斯 扯火唔鬼玩

利申 2年donor

你寄去 定 佢寄比你?

D 信回得好慢

睇咩國家嫁姐

最快果個叫德國

見有尐寄俄國 成幾十日

歐洲最快應該係荷蘭,以前平均6日到
香港一定係全球收信最快個堆,唔洗咁心急

德國果封 都係七日 可能咁岩大城市
玩緊
芬蘭信都好快到
外國啲郵票勁靚,見到自己個啲都唔好意思貼上去
玩緊
芬蘭信都好快到

都有尐幾靚
黎緊又出康樂活動郵票
你地有無試過係forum 玩tag / direct swap?
玩緊
芬蘭信都好快到

都有尐幾靚
黎緊又出康樂活動郵票

香港個個月都有特別郵票出,次次買定啲1.7都可以砌到好靚
如果冇時間去郵局買可以上網訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞