浸大asso馮天蔓自稱翻版徐子珊露lin搏上位賣淘寶衫【4】

1001 回覆
85 Like 7 Dislike
【1】kol馮天蔓閃卡流出後開ig shop賣淘寶衫 https://lih.kg/2326545
【2】Deleted - Uncle Paul送比馮雞蔓嘅禮物
【3】機心女asso妹馮天蔓自稱翻版徐子珊露lin搏上位 【3】
https://lih.kg/2344217

馮天蔓罪名綜合
利用朋友,叫人幫佢係英國買Hermes頸鏈同香水,幫完佢仲要唔俾返車馬費人地,頸鏈就棄單,仲要利用完朋友即棄,係ig聲明「我冇當過你係好朋友喎」
有着數就係朋友,冇着數攞就唔再係朋友

每次同人炒咗都會抹黑比佢傷害咗嘅朋友去營造受害者嘅形象

笠人綠帽(同K一齊三年仲溝其他仔,仲要唔止一個target

專溝/姣有女嘅仔(尤其有錢仔)
搶完朋友條仔仲要上連登唱衰人、煩人地阿媽
係ig開四個story話自己清白、無啦啦扯去人地有情緒病、揭人疤痕,對家聲明會追究法律責任後,驚到即刻del曬story

分手後用ex個Spotify ac唔捨得用錢自己買個會籍

讀BU CIE Asso扮Degree (Asso畢業但係着degree畢業袍影相扮大學生)

讀bu CIE Asso個陣做freerider 零付出零責任零回應 搞到要groupmate做埋佢個份

搞joint school個陣同男朋友係搞手屋企閂門扑嘢,你當人哋屋企係酒店?

自己手殘send錯不雅照片俾public屌鳩人仇女 乜都可以扯落仇女 唔認錯

不雅照流出後將ig轉為私人再轉為公開,賺得三萬個followers (為出位可以去到幾盡?)

喺人面前扮到好樂觀,自己俾人蝦好撚慘,背後就開兩個連登ac 亂咁吠(E奶水原希子,A-Zzz)

今年發生咁多事仲要食藍店打卡

上年手足係出面打生打死佢仲幫喜茶賣廣告

幫ig shop myaleshia做宣傳 呢間舖抄designer設計、大陸工廠製造 ,ftm助長抄襲風氣 ,侮辱設計師心血

賣淘寶鏈 原價7.82一條賣80蚊叻女

開ig shop nattybynatalie賣淘寶衫mark up4倍
大家可以慢慢欣賞佢mark up 4倍賣既淘寶衫
所以細節位都係同淘寶一模一樣
第一件

第二件

第三件

第四件

第五件

第六件

第七件

第八件

第九件

好耐無聽過ftm呢個名喇
lm
痴線女人成日係人地屋企打卡扮係自己屋企
鬧人地前度有精神病,睇黎你先係有病個個
天蔓姐最鍾意做咩?
梗係去人哋屋企影樓梯浴缸天台同房
點解佢張張相都唔同樣
推臭g
天蔓姐最鍾意咩?
每個story都加句:「同細個一樣」
打邊爐同魚生係中西合璧

買花,食魚生乜鳩都要扯到去同細個一樣 真係好pure好true!

「大戶人家」的女兒果然與眾不同
冇獎問答遊戲
天蔓姐平均一張相要p幾耐?
天蔓姐真實學歷係咩?
答案係BU CIE ASSO
所以理解能力同寫作能力都一舊舊

「被傷口上灑上鹽的痛別說你不懂」
傷口識同自己灑鹽

天蔓姐屋企係咪好有錢?
答案係好撚窮就真

聲稱自己係Chanel lover
但係兩隻Chanel手袋都係霉到甩線頭既二手袋
紅色個隻仲要係一次正面都唔敢影
天蔓姐聲稱自己有164
實質得154
着埋鞋 160都冇
馮天蔓柒事回顧
想扮大戶人家,去東京旅行一對yeezy鞋同老母輪流着
post完四個story做咩del?
係咪見到人地話要追究法律責任所以好撚驚呀?
天蔓係創作方面都幾叻女㗎
識自己作稿俾記者

話網民讚自己係翻版徐子珊 (雖然我地從來冇聽過有人會咁讚你)

仲有你幾時係浸大傳理系學生 你係浸大副學士學生咋喎

你強項幾撚時係絲帶同體操?小學上過幾堂體育堂當自己體操選手?痴男朋友先有得打網球咋喎 你平日都唔撚運動
應該每個po一開始置頂都要放lin圖
難得你唔怕我地繼續追擊你
一於俾心機繼續mon post就啱㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞