介唔介意娶一個比人強姦過嘅女仔

65 回覆
180 Like 285 Dislike
要睇下一齊左幾耐
即使好大衝擊
只要愛就唔介意
佢肯講已經好大勇氣
人講你就信比人強姦

係其他國家我就信,香港難啲囉
之前有個ex係比朋友強姦過, 佢同我一齊左先同我講
最後我中出即飛左佢
依挺女真係太污糟
比人當肉便器咁屌, 理得佢自願定被逼啦真係接受唔到

唔好ff自己有女啦垃圾
事實係醜樣到叫雞都俾人彈鐘個d 上o黎圍爐取暖 陰撚公

講事實, 有咩人會娶比人姦過既女人
淨係拍拖都好難接受到啦
咪自己呃自己

傻啦 都無人嫁你

講真事又話人ff, 係咪要所有人都回唔介意

你真係好撚煩
一係就話打女人 一係就話中出即飛
你撚有女咩醒下啦
本身就係你女朋友>強姦>可能娶
未識/一齊之前就俾人強姦>好難發展落去 點都成日凝住凝住咁

係, 我之前都有個ex 比朋友強姦仲要內射
最後我中出即飛左佢
依挺女真係太污糟

人渣垃圾
最後我中出即飛左佢
依挺女真係太污糟

污糟你又中出
班a0公廁都9冲喇
依家係到扮清高

公廁仲衰過被老強喇

係, 我之前都有個ex 比朋友強姦仲要內射

我好明你感受,嚴重過你
完全接受唔到 你話受害人都係咁
最後我中出即飛左佢
依挺女真係太污糟

唔好ff自己有女啦垃圾
事實係醜樣到叫雞都俾人彈鐘個d 上o黎圍爐取暖 陰撚公

好撚慘
一巴打到條酸縮撚眼鏡都飛埋出黎
小龍女夠畀人老強過喇 楊過咪照食
小龍女夠畀人老強過喇 楊過咪照食

所以你好想學楊過?
最後我中出即飛左佢
依挺女真係太污糟

人渣垃圾

垃圾
拍拖冇所謂
娶就唔好喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞