[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(68)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
睇啱嘅話我都想買雙 logo
我覺得double logo好過而家單logo, 純粹個人喜好 覺得錶面冇咁寡
我都覺 單logo個錶面會好空洞
窮到燶啲設計越改越冇吸引力,以前大MM好地地,整個"X" logo落去
我係果啲暗中恥笑人哋唔識嘢為樂嘅衰人 雙 logo 好易達到此目的。

不過44GS 殼好似好少出響舊款.....?? 如果真係咁,都幾難取捨
屌啲大陸閪我睇幾個閪論壇,逢親 world timer 就呻 Hong Kong 幾時轉悲精。

屌佢老母自己出隻囉,全部時區都係寫 Chi na 都得呀仆街
咁呢隻復克版King Seiko 都做到「暗中恥笑唔識嘢」為樂目的嘅,不過6R15機芯賣110000台幣,3皮幾港幣呢個機芯就不了 窮到燶嘅限量版可能已經多過PAM

https://www.world-wrist-watch.com/zh-Hant/Article/10853
更正,係6R35機芯,6R15改良版
幾皮買6R15芯我怕會自己恥笑自己先
不過我就唔會恥笑人買
因為咁都買係真愛,講堅
應該都無咩分別啦最多長啲power
真係靚就mark 咗 6S 啦
不過講真,奶共真係大趨勢黎,打定輸數好d, 或者買返舊野
見到悲精都反胃…
如果2皮內會諗諗,窮到燶啲策略好怪,大MM/自動吞用8L35,點都係GS 9S嘅元祖機芯,呢啲King Seiko復克版反而用6R機芯,叫人點買得落手?
呢隻綠面搶唔到
wow
巴打識貨
我呢隻都係食炒價
但今日高位,明日。。。
呢隻應該就係社巴/tbc巴打退堂鼓果隻?
賣得出街就應該唔洗保密啦 但用番5009針同背透令我有d surprise

不過事實的而且確上面market大好多 big spending既壕唔少,但風水終會輪流轉既
支針應該好花功夫整吧?
明嘅就會明
Yip Sir話double logo造工好啲我都覺,龜巴話hi beat個movement麻麻。最近我拎返隻double logo non hi beat戴咗個幾月都未洗較錶。撞手神
44GS有幾隻色Iwate面同多數限量,有時想低調啲個zaratsu太閃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞