交友apps最新騙徒手法

134 回覆
323 Like 10 Dislike
是咁的
其實交友apps 美容雞倫敦金我就聽得多
原來因為疫情而無得開既美容院轉行sell 中醫

各美容雞鴨入侵交友apps, 連比較清泉既CMB都有
佢地未必一同你傾計就sell, 可能都會傾返兩三日先約你出街食飯,再借機會講下自己以前身體/皮膚唔好,再約你下次話介紹個中醫師比你調理身體

其實一上到去就feel 到出哂事
聲稱雅蘭18樓間美容院因為疫情close 左
所以呀中醫師就被迫喺19樓租多個單位幫人睇症
入面都係一pair pair 一男一女等睇醫生
但留心聽落就知大家都係新客
你睇完醫生就會有姐姐sell 你中醫plan
心諗屌你睇中醫都要有plan
價錢由1300-25000 不等

最後我都係睇完醫生被迫比左1300 學費拎左7日藥
我認我蠢比人呃,好彩我都係最後比左1300就離場
但聽到隔離小毒毒簽左15000,又有人簽左6000
希望大家新一年唔好再比人呃
亦希望各美容雞鴨冚家剷,呃人都唔好呃埋人感情
做傳銷係無好下場

因為睇完先傾plan
轉黎玩Friendie 你遇到sales/簡體字/警犬可以舉報 一定封帳號
仲會補償返quota俾你

聖誕節出,出左兩三星期左右

https://apps.apple.com/app/friendie/id1534274944
好驚又再比人呃我蠢
冇咩女女用咁啵
btw加油 有dl同用支持你
傻仔錢真係易呃
D手法一撚樣

都係話英文唔好
皮膚唔好
身體唔好

有冇咁蠢呀
要中過一次先知中伏
下次轉過其他野又中過
因為我會filter左淨係show 最近上線既女仔

所以可能比較少人 但其他交友app 唔會理呢d
痴撚線點解要跪低俾錢佢
睇左唔攞藥都要比錢? 聽到要錢即刻走先岩
咁都要比診金
傾完plan 話考慮吓先
就可以走
診金隨佢up咁 伏伏 公開佢個樣啦
係咪要調理下個腦
大家玩apps 果時可以google 下對方電話
如果junkcall 有record 都9成9有問題
我都係唔想大家重覆我既on99 經歷
玩CMB出事?

依家CMB 都混入哂呢d人
開樣啦
邊間
佢間野19樓無名
但打單見到係neo skin lab
好出名既黑店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞