林靜怡牙醫介紹人

22 回覆
0 Like 14 Dislike
我可以做尖沙咀林靜怡牙醫介紹人,有興趣可以留tg/ 覆咗呢個post先
睇醫生都要人介紹嘅咩
我之前去cool牙都係就咁walkin 要介紹人做咩
你去cool牙填介紹人資料有得平啫
你喺度search下呢個牙醫個名都會見到有人問有無人可以介紹
打手?之前勁多負評

補充

1. 康齒堂 游舜華
有無係 康齒堂 / 游舜華 度做 隱適美箍牙 cool牙 既受害者
https://lihkg.com/thread/2031041/page/1

2. 康霖牙科 林靜怡
代女友提大家箍牙唔好去康霖牙科。

1. 啱啱開始盛行隱適美嗰時,已經用網絡打手去sell呢度箍牙好,朋友介紹即場9折,宣傳手法已經係有問題,所有人佢哋都建議箍隱適美,而傳統牙箍同隱式美佢哋開嘅價竟然係一樣,目的就係想人揀隱適美,咁佢哋就唔使自己咁辛苦去傳統牙箍客,密密接客印牙套就可以賺多啲錢。

2. 見過林x怡醫生幾面就無啦啦將我女友轉咗睇另一個新加入嘅牙醫,明明佢嘅主診醫生係林醫生,當時佢係喺林x怡自己仲係一人診所就開始箍,唔存在有啲打手話一早講好咗林只係顧問角色呢樣嘢!

3. 初初上到去都係用傳銷手法帶人入房仔吹奏一輪,要你即時決定,俾咗錢之後態度就差哂,過往上去等覆診要坐成一兩粒鐘,入到去就只係睇你一兩分鐘,因為佢哋啲姑娘又係應該有私佣分,其實係sales黎,所以sell得好落力,結果就係亂接太多新客,完全冇諗過要照顧好新舊客人,咩都搞唔好就走去擴張!

4. 箍衰哂排牙,2016年林靜怡俾人告佢疏忽要索償,最後都應該要賠錢俾人,苦主唔止我女友同告佢嗰個,女友仲有識其他人都係之前上網見好評去試,中哂伏,宜家網上開始多人去提出呢間嘢有問題,有需要可以喺網上搜尋多啲關於呢間嘢嘅黑歷史。
我自己喺嗰到cool緊,每次復診都係等15分鐘左右,係咪出名就要比人抹黑
我想講,我就係之前都響度箍過,有兩個frd都響度箍,兩個都中左伏,所以先唔想有人再落搭。

之前人地呢篇文講嘅野,我嗰時等個時間試過15分鐘-1個鐘都有。另外佢狂sell你用透明,同彈你比副醫生,個咩胡醫生,一定係真。

我自己睇嗰時佢地不停會講林醫生又上咩堂,又開咩會唔得閒睇你,佢會借d E話林醫生要等好耐先睇到,要睇就副醫生借最快。但你去consult嗰時其實冇人講過比你聽會係咁。

我另外兩個frd,一個就箍極d牙都唔郁,牙醫嗰邊成日想佢簽份應承完成嘅同意書,佢覺得未箍完唔肯簽,結果佢箍穩適美箍左4、5年最後用番鐵線箍先拍番埋。
一個就本身又係去到比人狂sell話用透明箍,但佢骨性哨牙,一開始d sales收左骨釘錢,但一直箍,個醫生又話唔駛咁早落骨釘,之後再講又話佢個情況唔駛落骨釘,之後講咩骨性哨牙要彈比另外專科先整到定點,總之佢地做野個手法係勁有問題。

總之呢間野係十個唔專業,唔係話人抹黑。我兩個frd都話有朋友想箍唔會介紹人去呢度。

呢間根本係主力sell人用Invisalign ,如果有另外骨哨又冇做得好好research嘅人係好易中伏,同如果之後要二次箍牙好多醫生唔接又哂左錢,根本間野個經營手法有問題。
呢間真心黑店嚟
推銷雞?
講起牙醫
之前有個19牙醫
細細個揾開佢洗
有一次埋單1400
洗牙 700 合理
X ray 兩張200 合理
檢查費 500 收錢個陣睇單問姑娘檢查左d咩
佢話牙醫話事 通常你唔係一年內洗第二次都要收
我通常年半洗一次 之前都冇檢查費
以後唔再去
唔係掛我真心幫襯緊 屌
屌啦。。真金白銀幫襯緊 啲人講到咁我都驚係因為你上cool前填介紹人資料有折所以我先開post
我都係胡醫生follow緊,so far都okay既牙都係佢mok
邊間咁on91400牙都補到2隻
你自己小心
已經full pay咗4萬頭 so far自己未有問題出現希望到最後都一直順利
咁我唯有祝你順利
你個case唔係好複雜應該都冇野嘅
間19野同一時間有三個姑娘
唔知做乜9
一個執藥?一個收錢?一個助手?
你個frd用鐵線箍係出去揾第二間?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞