[LIHKG女神聯賽]提名女神送好禮活動開始喇~

50 回覆
4 Like 1 Dislike
新一季,即係2017-18 LIHKG香港女神聯賽既新增女神提名期已經開展咗接近一個星期啦
https://lihkg.com/thread/229530
而為左提高大家對呢個賽事既興趣同參與度,未來我地都會不定期舉辦一啲送好禮活動

至於今次提名期亦有特別送好禮活動,留意啦
由依家起,至5月19日凌晨12點期間,只要累積提名會員達40位
所有曾經喺提名帖內曾作有效提名既會員都有得被抽獎
換言之,一早已經參與左提名既熱心巴打絲打你地已經自動獲得抽獎權,有機會得到神秘獎品一份架
不過 依家起,至5月19日凌晨12點期間 既提名會員若唔足40人,抽獎活動就唔會進行,要注意啦

介紹返,依家提名走勢係點先
領先緊既有
湯洛雯8(紫色姐姐,今年心理追兇Icy一角都令馬明著迷,係好多人既女神)

賴慰玲5(MClub元祖,現代演藝圈少數舞台劇電視電影三棲嘅氣質實力派演員,今年劇集分別憑深情既子瑜(迷)同宅女忍忍(與諜同諜)兩角都好入屋,令好多人開始欣賞內外兼備既佢)

歐鎧淳5(前飛魚,香港之光)

朱智賢5(三日兩夜,東張西望主持,近年好似多人識)

菊梓喬5(星夢新歌手)

王敏奕5(MClub元祖,雖然電視上作品唔多,但樣貌唔錯所以係好多男士心目中既女神)
----------------------------
除左提名新女神,大家仲可以選擇踢今季表現差劣既女神出局,當中包括
Me Chan(冠聯 2勝0和29敗 6分)
張沛樂(冠聯 1勝0和30敗 3分)
蔡思貝(甲組 0勝0和31敗 0分)
如果想踢佢地出局,可以喺提名帖度佢地,表示你想佢地出局

活動依家開始左,大家可以踴躍參與架啦
我地真係想大家開心既啫
如果有足夠參與人數,獎品絕對會送出,絕不走數
走數我認你地做契爺
有時只能講創易守難
不過我唔會講個業字,因為呢盤唔係生意
而係我地對連登既一份心意
有獎都唔要,有雞就仆出去食
唔係掛巴打們
巴打真係好認真搞喎
巴打真係好認真搞喎

一向認真,係呢度巴打過份冷漠
有陣時真係唔知講咩好
或者依家風氣真係咁啦,寧願終日一班人同一班人為左呢樣野果樣野嘈一餐
話下邊個係雞,再屌下邊個口德撚
寧願嘈完嬲完都唔會去享受一下美好既野,輕鬆一下
你咁有心搞但落得如此下場有無諗過變變方法
事倍功半得好緊要
事倍功半得好緊要

我已經盡左全力,形式唔會變
有得比人代投,驚miss左我地有TG通知channel,好多野盡量方便人去玩
為既都只係唔想話求其搞個選舉完左就算,一啲連續性都無
如果咁都無辦法,我自己已盡左力,問心無愧,呢個係心態問題,作為被動一方難聽講句我只能等運到
事倍功半得好緊要

其實唔止,係事十功一
Push
Push

其實以連登仔懶既程度黎講,學膠登果套,1戰1post最岩
但唔得架,就算無人屌洗版,但呢度唔比自推(連登連續推2-3個post就唔會推到上貢頭),最後都係好撚濕滯
但唔得架,就算無人屌洗版,但呢度唔比自推(連登連續推2-3個post就唔會推到上貢頭),最後都係好撚濕滯

喺你搞呢個聯賽嘅同時,都有好多1戰1嘅post出現,用正負皮機制,投票人數都多過聯賽好多
唔想洗版嘅話就可以將對決分開唔同日期進行,例如今日A對B, 聽日C對D,咁樣應該多人參與d
而自推嘅問題而家都存在,但係如果多人投嘅話,自然唔洗不停自推
樓主真係好有心

喺你搞呢個聯賽嘅同時,都有好多1戰1嘅post出現,用正負皮機制,投票人數都多過聯賽好多
唔想洗版嘅話就可以將對決分開唔同日期進行,例如今日A對B, 聽日C對D,咁樣應該多人參與d
而自推嘅問題而家都存在,但係如果多人投嘅話,自然唔洗不停自推

如果回覆果個評分掣有齊正負會唔會好啲?但依家就咁回覆評分係唔會顯示晒正負,如果得既話就好好多
不過呢樣煩既係我一定要喺完果時看實個場,未必可以咁得閒
樓主真係好有心

要提名40個太多啦,降低門檻啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞