大角咀寵物美容黑店 天之城寵物美容中心

10 回覆
10 Like 5 Dislike
[大角咀寵物美容黑店]
*長文*
見到呢間沖涼房落地玻璃幾開揚幾乾淨就試下,點知試完真係勁後悔勁心痛,大家真係要小心!

由一入去就將我隻狗放入上格籠,但個籠竟然會搖已經唔對路,我已經即刻話你未沖不如我抱番隻狗出黎先,有個長髮女(自稱店長)即刻話打算宜家沖

沖前已經提醒我隻狗比較細膽,見佢一沖水我隻狗就即刻慘叫想走(試過第二間唔會咁),無理我隻狗掙扎仲兜頭淋水,水入哂眼,明顯好無耐性好粗魯,吱皂又係就咁吱上身,無點捽過就沖水,然後係盤底拎條濕毛巾扭乾就抹落隻狗既眼到(見到呆左),吹毛未做安全措施零空單手托住隻狗就吹,仲一直擰轉頭同其他人講野

我見到咁即刻叫停,話你吹乾埋就完,你太粗魯我要接走隻狗,你咁樣係虐待狗,佢就好激動話係咁沖,做左好多年,唔滿意自己沖囉比番你囉,唔捉住隻狗跌親係咪要我負責?(大佬都唔係單手零空托住呀)

期間我隻狗凍到震,我話你要吹埋毛,錢我會比足,睇到佢勁大力咁揚毛,我隻狗係咁慘叫,仲同另一個話我投訴佢虐待,毛唔梳啦,我即刻要求轉另一個吹毛,嘈多幾句佢就發哂脾氣咁走左去

大家真係揀寵物美容要小心,唔好睇到落地玻璃就覺得可信,我諗好多狗主都未必會似我留低望多陣,想像唔到主人唔望住會點,入到去望原來地下好濕好污糟,工作枱好多毛**入面籠d狗都係好焦慮好驚係咁慘叫**呢d都係隔住玻璃睇唔到,狗狗唔識話你知唔舒服,無耐性做美容同虐狗無分別!!!!!

手足真係唔好去!

條毛巾係浴缸拎上黎扭乾就抹眼,用完一直掛住,唔知有冇重用

地下痴笠笠有水好多毛髮好污糟

工作枱好污糟

沖完眼好紅,嘴角污糟無洗乾淨
好少開po唱衰人 堅嬲
有冇其他油尖旺寵物沖涼介紹 情願遠啲都唔想再喺呢間
Fantastic Dogs幾好
依間平時經過見都好粗魯
呢間嘢已經好透明
日日見好多狗去剪
你隻狗嗰啲係平時淚腺up到變色,唔係眼紅喎
大角咀仲有間叫Momo grooming 老闆勁細心又係黃店 十級推介!
太子基隆街 HKPet Service
員工好有愛心 好專業
同我隻狗沖咗好多年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞