唔係netflix都唔知荷理活咁多爛片

151 回覆
144 Like 4 Dislike
Netflix出品d電影同劇 無論邊個國家出 好多都節奏好慢又悶又爛除左bojack 勁好笑
我訂黎都係比屋企人睇 自己睇揀親都係睇唔係netflix拍既舊片 如果唔係好快恰著
接個制就可以投放落電視啦
netflix好多真人show同紀錄片都幾正
click, blended 呢幾套都幾好
A24
唔洗
有冇推介
MANK
Da 5 Bloods
i’m thinking of ending things
Chicago 7
His House
The Half of It
Enola Holmes
Over the Moon
母子逆緣
Lost Girls
AK vs AK
Ma Rainey's Black Bottom
The Boys In The Band
The Prom

總有一套啱掛
而家接近只睇日劇同日本動畫,特別係動畫肯dump錢質素有保證,同提材唔會被Netflix 改到on99
你老母你姓賴架?
你認真? 睇完BLENDED就係我出POST既原因
多數Award season 果啲先會睇
industry 大姐
music and lyrics上左netflix即刻睇
about time my fav
當年戲院睇以為係愛情片,原來講親情、人生,我係戲院睇到喊
有Netflix先知有d爛片幾好笑
Wet Hot American Summer

You Don't Mess with the Zohan
佢呢套先係最好笑
洗黑錢嘅野。。。
Extraction, Triple Canopy, Siege of Jadotville 都好正喎
我最中意反而係今年套I'm Thinking of Ending Things
幾年前都有套Marriage Story 導演嘅The Meyerwitz Story 嘅
聖誕片最正都係love actually

不過係英國片
但佢一同啲大啲嘅導演拍就好掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞