[NEVERLAND] (G)I-DLE 討論區 (17) - 2021年!!迷你專I BURN 回歸大發!!

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
仲有公海佢哋9up其實可以唔使理
嘥氣...佢哋乜都唔知就喺度亂up
成班人云亦云 乜都唔知就喺度跟風
咁多人我哋根本就坳唔贏
唔好嘥時間覆佢地班人
//
例如舒華可能喺幾個舞台有失誤
嗰幾個shot佢哋都可以攞嚟講一世
平時表演得好嗰啲又唔見佢哋攞出嚟講

仲有好多...我都費事講
得啖笑算啦,唔駛咁勞氣喎
黎黎去去都話舒華無進步
今次得四秒都可以撻呢句落去睇到笑左
清覺得今次首火花點

https://youtu.be/aaLbUIOiVF8

原來火花係LION之後寫

屌, 大娟洗唔洗咁靚
好似係佢本身上年想出 但係公司唔俾 所以先等咗一年
等緊中字
邊度講?
婚紗薇娟幾摟娶
唱片舖會早d開始ship掛
大家好,
我們是CUBE Entertainment。

(G)I-DLE 4th Mini Album [I burn]] 的播出前投票通知
會為大家介紹各個電視台的投票方法,請粉絲們多多參與。

:: SBS MTV, SBS FiL 《THE SHOW》::
[投票方法]
1. 下載 STARPLAY APP 後進行
2. SBS MTV 《THE SHOW》 預先投票 → (G)I-DLE <HWAA>投票

[投票時間]
每周星期五 PM 8:00 – 星期一 PM 2:00 (KST)

:: MBC M, MBC every1 《SHOW CHAMPION》::
[投票方法]
1. 下載 IDOLCHAMP APP 後進行
2. (G)I-DLE <HWAA>投票

[投票時間]
每周星期四 PM 6:00 – 星期天 PM 11:59 (KST)

:: Mnet 《M COUNTDOWN》::
[投票方法]
1. M COUNTDOWN 預先投票
Mnet JAPAN 網頁
2. 點擊預先網上投票圖標→ (G)I-DLE <HWAA>投票

[國際投票方法]
1. 下載Whos Fan APP後進行
2. 點擊《VOTE & EVENT》圖標→點擊《M COUNTDOWN全球預先投票》圖標
3. (G)I-DLE <HWAA>投票

[投票時間]
每周星期五 PM 2:00 – 星期一 AM 9:00 (KST)

:: MBC 《秀!音樂中心》::

[國際投票方法]
1. 下載MUBEAT APP後進行
2. 點擊《秀!音樂中心》圖標→ (G)I-DLE <HWAA>投票

[投票時間]
每周星期二 PM 6:00 – 星期五 AM 11:00 (KST)

+ 基本上所有電視台的排名中都包含有音源排名及唱片銷售量排名,
其中一部分還包含有SNS(YouTube點擊量,推特, 臉書)分數,
拜託各位粉絲給予多多關注並積極參與!

謝謝。

https://youtu.be/z3szNvgQxHo
樓主pin上面?
ktown仲未撚ship我屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞