長洲巴絲入一入

23 回覆
0 Like 1 Dislike
請問仲有邊間渡假屋靚啲又近碼頭?
三元行仲有無做
就係放假唔想喺屋企
Don’t 提小築囉
唔想撞鬼
其實你行得正企得正又唔好迷信,其實冇咩。
我始終淆底
三元行仲有嗎?
唔係有網站訂房嘅咩?
感謝
真係唔知
睇睇先
邁阿美就係上次父子燒炭個間,房間裝修比較新淨,同選擇多又有係東堤入面設鋪位,所以夜晚想揾日用品﹑麻雀電器同燒烤才料唔洗走返出碼頭好方便

麗晶就係再上一之兩女經紀燒炭,但就比較容易租,唔會好似其他咁左問右問好多條件,試過兩女都比租,宜且價錢算低

偉記就係天口廟個面嘅屋境觀無咁靚,設施比較舊,但就夠大同乾淨,價錢算中位

可口就員工態度差同海鮮價,一開波就超高價,有D房間嘅床單床褥同枕頭好污糟有漬,所以入屋一定要拆枕袋睇睇,有wifi不過廢嘅但就有得講價同埋屋多東堤天后廟大細房都有

三元行就價錢中等,佢東堤向海嘅單位裝修好新好乾淨,宜且燒嘢食仲包燒爐同透埋火,多數都係地下單位唔洗走上走落,如果係租麥記後面個D就唔太建議,無窗黑廁黑房同埋細,又無咁多地方燒嘢食

仲有咩問題,大家都可以發問

邁阿美就係上次父子燒炭個間,房間裝修比較新淨,同選擇多又有係東堤入面設鋪位,所以夜晚想揾日用品﹑麻雀電器同燒烤才料唔洗走返出碼頭好方便

麗晶就係再上一之兩女經紀燒炭,但就比較容易租,唔會好似其他咁左問右問好多條件,試過兩女都比租,宜且價錢算低

偉記就係天口廟個面嘅屋境觀無咁靚,設施比較舊,但就夠大同乾淨,價錢算中位

可口就員工態度差同海鮮價,一開波就超高價,有D房間嘅床單床褥同枕頭好污糟有漬,所以入屋一定要拆枕袋睇睇,有wifi不過廢嘅但就有得講價同埋屋多東堤天后廟大細房都有

三元行就價錢中等,佢東堤向海嘅單位裝修好新好乾淨,宜且燒嘢食仲包燒爐同透埋火,多數都係地下單位唔洗走上走落,如果係租麥記後面個D就唔太建議,無窗黑廁黑房同埋細,又無咁多地方燒嘢食

仲有咩問題,大家都可以發問

我都睇睇先

長洲渡假屋靚 d 又近碼頭,樓主你確定你問緊問題?
屌有乜分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞