勝和男無牌吧被毆 屯門新義安7人被捕 疑「排骨」爭上位高調施襲

46 回覆
12 Like 5 Dislike
點解排骨仲可以唔比人拉 frd黎?
拉左都無用, 過兩日又放出來
平時睇新聞都見到

通常都係 告 二打六古惑仔
做到大佬級, 已經唔會被控告
咁啲渣fit人 坐館係咪叫 鮑魚 魚翅
警黑勾結呀嘛
呢排疫情咁勁,古惑仔無野撈咪唯有撈過界 ,好多正行都比佢哋搞,仲越黎越猖狂
但差佬扮睇唔到 放佢哋一條山路

班差佬點會唔知呀
要有新聞報道先去做野
之前黑社會霸泊車錶位同埋收送菜司機保護費
又係蘋果報導完先做嘢
沙田me
整個生炒骨俾牛丸
生菜同牛肉係咪同會成員 我記得係有呢2條友
今期我個朵好似雷咁響
你回能曬塘就唔該你俾個位我上
有無鳳爪
大飛又話屯門清一色嘅
以前老黑d朵霸氣好多
你諗太多.....最多去到特點

蝦餃皇,鮮蝦腸同灌湯餃

鮑魚同魚翅係酒席部
瀨尿牛丸
但霸氣得來又好 中二病

通常叫 X龍 , X虎
鳳爪條女叫雞包仔
香港黑社會 經常同門內鬥
佢地其實組織好散

所謂既 坐館, 只係類似 曹操 咁, 只能管自己既地頭
其他社團成員就好似 劉表, 袁紹, 袁術, 孫權咁, 各自霸一塊地, 自己話事
所以為左搶利益, 社團內既成員經常自相殘殺
男人 加入黑社會, 有機會上位, 呢個我明

不過有時睇新聞目到....... 女人加入黑社會, 係為左乜?? 做黑社會既公廁??
排骨(梅漢傑)隸屬肥傑門下

排骨之母親是於何福堂作類似委員會一職。
每逢新年過節於何福堂一處舞龍舞獅,大張旗鼓地收取費用,而排骨於每間食肆每個月收取大概3k-5k保護費,以作新義安工商總會之營運費用

排骨活躍於井頭村,故手下們都擁有一稱號為(井頭仔)

而稍早以前曾網上紅片一時之入村追數卻被慘遭吃香爐灰一片便排骨所為
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞