[壹週刊]阿叻 陳百祥 公然違法 12人黑夜小島飯局4粒鐘無罩豪飲豪食

225 回覆
1044 Like 10 Dislike
林奠特許
阿叻群組
雖然班狗一定當睇唔到!
btw! 推上去!!!
唔支持唔等於覺得呢條法律唔應該對任何人執行喎
我覺得行推行係幣多於利所以唔支持
既然佢已經存在咁我點解要反對佢執法
用埋唔洗搞到咁麻煩,用你logic係咪唔支持警察就唔報得警先
同埋*
反唔反對在於有幾唔同意同幾幣多於利
而家非黑即白?
你應埋係咪唔支持警察就唔報得警先啦,唔好晒我力打字
唔非黑即白就讀通識讀上腦
限聚令一方面保障健康一方面限制自由
我反對原因係我覺得限制自由果part over左但未去到好反感,即係既然我既自由已被限制點解我唔唔可以享受埋佢保障我健康果一part?
再講,你報警就令佢地做番警察即係你承認佢地係警察啦,用你講法咁係代表你信任佢地喎
一齊食私煙
乜撚野叫即係代表我支持
我就係唔支持但佢推左,我已經付出左我既成本,而家叫拿番咋沙,唔係叫支持
另外,提出認同就要認同全部,反對就要反對全部既係你,即係而家一句講晒你認唔認同香港警察先,我咁問你你又同我拆開黎睇,其他人呼籲拉叻狗你又唔識拆開黎睇,唔係幾公平喎
比狗強姦你又報警?挑
我針對緊to general你唔好又屈我,即係一係唔推一齊食飯(我相對上支持少少),但而家既然推左就一齊冇得食飯
因為你係咁假設到我係你諗既人,而家我就好簡單,跌左落地就梗既,點解唔可以拿番咋沙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞