大家小心呢間黑店 build-in pro

13 回覆
1 Like 0 Dislike
#buildinpro 網店落左單俾左錢,揀左日子送貨但無人送貨, 問返佢,一直確實唔到幾時送貨,whatsapp 十問9唔應,客服直頭無人聽,後來上網睇先知呢間野都公認黑店

好野好平,平野無好,慳唔到錢不特止,仲隨時蝕大筆仲要一肚氣
我而家仲on99 無了期望天打卦等佢送貨

有幾多受害者奶過野?
以前上網睇過好出名有問題
旺角好似有門市上門嘈下
我都試過,最後不停投訴終於有人覆,永不再用
Built-In Pro 對客如對狗,黑社會經營– 黑店實錄https://www.builtinpro.shop/
閪撚到仆街
唉 屌
諗住自取有確實日期攞貨就無問題
但依間黑店話只係預計日期
唔代表有貨
今日終於領教到。屌特登請AL換雪櫃,仲要舊雪櫃已經有人認領,依家啲嘢融撚哂雪!
哎屌, 我都奶撚左野, 買左野收到confirmation whatsapp confirm曬送貨日子, 等到而加都無回音
whatsapp, email, facebook message CS 完全0點覆
真黑店
facebook post 瘋狂留言好快就會有人打比你,最後都係話畀你知無貨 ,問你第二款得唔得
唔該曬!
呢間真係唔會再幫襯, 浪費自己時間
屌,我都奶,開頭問有冇佢佢話有,點知兩個禮拜後話冇貨,問佢邊隻有,佢揀左第二隻點知一個星期後問佢佢先話冇,而家叫佢退錢,請問師兄係最後點?
最後去豐澤貴600買返同款 然後叫佢回水
咁佢幾耐回到水?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞