[有借有還上等仁] 拜仁慕尼黑球迷討論區 柒拾貳

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
俾聖拉走。
Wiki話佢 31/7/17 上任 咁我哋由17轉會窗開始睇起

Ruby Sule 當年一月就announce咗 唔關佢事
Tolisso 14/6 announce咗 唔關佢事
Gnabry 11/7 announce咗 唔關佢事
James 11/7 announce咗 唔關佢事
Coman 買斷 唔關佢事

17 冬窗
Wanger 後備黎講ok 又真拜 我比4/5

18 夏窗
Goretzka 冇嘢講 5/5
Davies 沙sir負碌鬼 5/5

雖然結果論兩個新援世界級
但一個轉會窗得一個冬季黎嘅美職幼幼 兩個德國新晉國腳(Gnabry回歸)對一隊班霸黎講真係唔合格

19夏窗
Hernandez Pavard 眼光係幾好 但用解約金壓人唔洗請你啦 扣一分 4/5
Cuisance 潛力股黎講唔錯 仲要10m內 格臭呢啲冇得scout就算啦⋯⋯ 4.5/5
Perisic Coutinho 球員就幾好 但聽講係路明出手 個credit比唔到佢
Arp 唔傷上到一隊再講 2/5

19 冬窗
Odriozola Flick開到聲話唔夠人先借一個返黎 仲要唔啱踢 3/5

20 夏窗 災難級
Sane 最後一年約個價幾靚 亦都慢慢上力 4/5
Nubel R爆頭之作 明明紐仲當打 搞到紐續約尷尷尬尬 仲要二隊有兩個潛力龍可以用 1/5
Nianzou 太多傷 暫時冇咩睇到 2/5
Sarr 快啲死 0/5
Roca 水土不服 自己又怯 啲特點仲有啲四不像feel 2/5
Costa 回塘回到痴咗線 2/5
Moting 後備黎講算稱職 3/5
Dantas 未踢一隊好難評論 N/A

冇漏既話佢上任之後簽咗18個人 得11個我覺得係合格以上(仲要有兩個唔多關佢事)樂觀啲諗簽兩個就有一個啱用既 反而佢未上任簽果啲仲好J
兩隊勝無能04 錫菲聯相繼然波
Sarr 快啲死
屌Jovic翻法福
今日好少少
welcome 雷蛇啦屌
邊能個雷蛇
Reschke
雷施克
唔好剩係睇佢簽咩人
睇埋有咩人走先
唔記得咗
不過印象中冇咩大問題 不講了
最多放棄聖拉幫佢加返分
聖拉好過sarr
原來今晚有盃
基爾
梅拿正前
有sarr狗都冇roca
洗唔洗出紐亞
nubel咁都無得出
雞比咁樣破入球荒
好耐冇見過gnabry入波
雖然越位
黑左一球
Sarr裝越位叻過蘇字頭
有冇link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞