AKB/OUC48本家討論區#10 2020簡直係災難既一年

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
衰妹畀人睇蝕晒
https://youtu.be/jkO8KnmdOh4
上年嘅一月廿一號ゆうまぁもぎおんチャンネル宣佈成立
同日upload咗第一條片

同時小粟同成美都話會開YouTube channel...

日本成一點幾都未瞓?
打通宵是常識吧
我試過香港半夜三點幾連續撞到大竹同下口
而家差唔多入直路
打少晚真係會gg
好耐無開game 之前多數都係9點幾10點撞到member
最興奮個次係撞到彩希
尋晚五字巴打2點幾撞到美音
每日半夜回滿 其餘睇廣告
或者課月費自動每半個鐘回一體

分兩個 總分ranking同成員自己出8嘅數目
總分前十同成員8數前兩個可以上AKBINGO NEO
但暫時齋腸入哂兩邊重覆咗就成員8數第三嘅下口遞補
2點香港時間遇過yuihan
最夜應該係香港時間差唔多3點撞到やっほー
而家個event樓上有巴打講左
見到大竹/橋腸/下口就唔好skip佢地,比佢地出哂8就收工

撞到3個同推既就唔好dum波鐘,應該live緊
今日乜柒都無中過
頂我係咪撞到橋腸 我嗰舖啲牌好賤全部+2 +3 最後出晒啲卡唔小心贏咗
好彩頭先問咗呢度啲巴打 轉頭撞到member即刻讓佢出晒啲8
試過有晚凌晨3點幾見到呢度有手足話撞到肥向
之後一開驚即中

而家淨係想快啲撞到老女人
或者肥向/saki做到キラメキ
日本時間就4點都唔訓

DLLM對mb就認真啲玩啦
ゆう送完隻draw 3比你 你數下ななせ有幾多手牌先draw落去啦
人地手牌本身已經6張仲要砌落去 結果佢都係要焗打draw 3比我
但係我手牌都4張 我都冇辦法唔再打埋我手上果張draw夠12隻

Btw其實想問爆咗廠之後啲分點計咁都可以比佢登頂
感覺上爆廠個陣其餘3個邊個手牌越多個個就會越多分,但我到依家都係唔知俾人墮幫仲有墮幫人同爆廠出黎個分係點計
比人ドボン,比人返ドボン
底分300,再減手上剩餘牌既分數,普通牌分數按牌面計,A = 1、2=2、K=13,功能牌每隻計20分

ドボン人
底分1000,再加其餘3家手上剩餘牌既分數、最後將分數乘3

返ドボン人
底分1000,再加其餘3家手上剩餘牌既分數、最後將分數乘4

出哂手牌
底分1000,再加其餘3家手上剩餘牌既分數、最後將分數乘2

無事終了
底分1000,再減手上剩餘牌既分數

爆煲就未研究到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞