[警世]今日約咗個男網友,仆佢個街嬲撚到我!

408 回覆
3199 Like 104 Dislike
佢約我12點,差唔多1點先到,乜撚嘢人黎?一啲誠意都冇,不過我都算撚數,最撚on9係叫佢陪我行陣街睇下衫,俾啲意見。

結果就係:嗯、哦、啊,幾好吖,唔錯。

我屌你老母,你社交障礙定語言障礙?我都算多野講,會撩下你,但你俾啲咁嘅反應我真係接唔撚到落去囉。

行完街睇完衫,我都算識做,陪佢行返啲佢想行嘅地方,佢就帶咗我去現時點,咁我都ok動漫嘅嘢,所以冇所謂。

但行行吓,唔知係逼定點,迎面有條友一鳩撞埋黎,佢就即時喝住條友,我心諗:都幾man喎,呢一刻,佢啲語言障礙基本上我都唔記得晒架啦。

但係,下一秒發生嘅事先令我震驚,完全癲覆咗我對毒撚固有嘅思想,可以話係極致。

原來撞我嗰條友係youtuber黎,個毒撚喝完佢之後認得岀,即刻180度轉軚,話想同佢影相,仲問我識唔識佢,我話唔識,佢竟然仲要我幫手揸機,真係痴撚線。

但我禁住自己內心嘅不滿,諗住食埋餐飯就算撚數,拿拿聲走。

去到呢個情況,冇plan過食咩都係預計之內嘅事,咁我就帶佢去食牛極,去到之後,佢又話之前食過,mama地,我已經冇再岀聲。

最撚噁心嘅係,佢食到成咀都係,冇紙巾之餘直接用手抹,我真係大開眼界。

死毒撚,我真係屌你老母,仲要攞撚埋我個包,抵你一世溝唔到女!
潮文
毒撚係咁㗎啦
毒撚真係好撚恐怖
知唔知點解?
因為樓主你約嘅唔係我
如果係我,你而家唔得閒開post

同我出
屌你死8婆,上網唱9我?
係唔係肥仔毒撚?
你都幾夠疆 去到食飯,睇黎係好女仔
俾返個包你囉臭閪
Sorry 囉
屌,我一早想走,硬住頭皮去。

利申:埋單AA,佢話想請我,我不了。
只夠膽上網唱,唔敢當面屌
真人真事
完全癲覆咗我對毒撚固有嘅思想

你以為係點
共赴巫山緊?
最多都以為係怕怕醜醜,慢熱啲,唔太敢講嘢姐,但我真係盡咗力。
你有冇照下鏡
可以人哋對你冇興趣
邊類既網友?
啱呀 比佢請的話 會比人感覺你ok佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞