BNO副簽彈左 求救

112 回覆
3 Like 142 Dislike

1.我個朋友已經幫過幾個人簽都無問題 係得我唔得
2.佢信到話佢send左兩封信去個地址度確認副簽人身份 佢send去香港!? 定係話email地址?我朋友工作地址係政府部門又點會收到信同埋check咗都無收過email⋯
3.佢個email度都冇留返個email我查詢佢問問題 同埋寫咗唔可以用佢send黎個email Address覆返佢 淨係留咗個地址俾我叫我寄個另一個副簽俾佢⋯有冇巴打知點樣向佢查詢?佢淨係留咗個英國電話號碼俾我…

求巴打指教
佢淨係留咗個英國電話號碼俾我…

咪打比佢
正常唔使副簽架喎
抽樣寄信去香港check有幾出奇
你朋友收唔到信先係問題喎
佢真係會寄信去工作地址
照做咪OK
幫過人副簽,收過電郵要求我交護照頁面,交完就 ok
如果我有 唔洗上黎問有無其他方法啦⋯⋯
副簽過
有收過Email 叫我補野
我就寫信話無朋友符合副簽條件都RENEW到
你可以試下
純粹想證明你係本人 , 你有交帶有 follow 多數無問題
試吓email hmo
去旅遊台問喇
你朋友係咪寫咗I don't know this person呀
一樣
照佢講啦,佢叫你含你都要含嫁啦
我都試過比佢叫我寄本舊passport比佢
仲比埋本passport no我
但我成世得一本舊passport
咪照覆佢得一本,仲已經寄咗比佢

佢地好多時都係隨機抽樣問問題
照做照答就得
2.佢信到話佢send左兩封信去個地址度確認副簽人身份 佢send去香港!? 定係話email地址?我朋友工作地址係政府部門又點會收到信同埋check咗都無收過email⋯

點會收唔到,除非佢唔係果度返工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞