亞洲人做gym 去到ifbb pro 係咪已經盡?

18 回覆
5 Like 0 Dislike
再上既比賽係咪永遠都贏唔到?
咪就係有你呢啲人囉
覆埋啲無建設既内容
你可以講下點解係/唔係 因為咩原因 可以討論下
鹿晨輝
佢舊年玩埋職業賽排第八 晨早攞左喇
點會 韓仔今年三個mp上奧賽 講緊係要pro賽拎到全場先上到奧賽 幾多pro一世都上唔到奧賽
咁其實姐係亞洲人(韓仔)都真係有得比下 我見亞洲出pro 比例上黎講真係唔太多 會唔會係因為無外國咁流行?定基因係主要
有唔同原因 流行程度
歐洲早亞洲幾代有充足營養 發育好啲
仲有飲食習慣
氣候水土飲食習慣>基因
我第二點係想講表觀遺傳學(epigenetics)而唔係基因 唔知你係咪誤會咗
父母食咩/生活習慣/環境係會影響後代嘅「結構」
無誤會
ifbb pro 其實同外國人唔大分別
但再上奧賽果D
bodybuild唔使講
physique果D都好 個背點都輸比D外國人
唔知係咪亞州基因問題
反而正面胸手膊果D其實差唔多, 主要係個背度輸太多
好似山岸size咁大,但拍埋其他人度個背就輸哂
奧賽mp啲韓仔就係輸肉量同個背

佢哋個基因骨架雖然頭細架闊腰幼 好適合玩mp

但係個背生得唔夠低 好似斷開兩層咁 一拍落 raymont 度成個細佬仔咁
ifbb pro 其實同外國人唔大分別
但再上奧賽果D
bodybuild唔使講
physique果D都好 個背點都輸比D外國人
唔知係咪亞州基因問題
反而正面胸手膊果D其實差唔多, 主要係個背度輸太多
好似山岸size咁大,但拍埋其他人度個背就輸哂
奧賽mp啲韓仔就係輸肉量同個背

佢哋個基因骨架雖然頭細架闊腰幼 好適合玩mp

但係個背生得唔夠低 好似斷開兩層咁 一拍落 raymont 度成個細佬仔咁

因為佢地P圖出哂名,今次MR.O無得P圖咪現哂真身
吳龍lor 亞洲人大把例子啦 韓國成堆好勁入哂olymipa,Andrei 咪拎埋第5

Mr.O open class
點睇香港IFBB健美職業運動員要用中国國旗
https://lih.kg/2882881
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞