Pomato 小薯茄討論區 (3)

1001 回覆
32 Like 13 Dislike
好channel 值得支持
輕課25支持下
專登上fuckbook睇下留言,成班起晒鋼

唔係講緊有人屌小薯茄,係班fans互屌
$25 薯茄小食 🍿
小薯茄會員專屬Emoji 😀
盡情用我哋為你設計嘅小薯茄會員專屬Emoji啦,記住留多啲言呀!😝
小薯茄會員專屬徽章 🎖
成為會員時間愈長,個小薯茄徽章會愈嚟愈靚,去到最高級仲會成為我哋嘅薯茄皇!

$100 薯茄套餐 🍱🥤
《男兒Don’t入樽》🎥🎬🏀(特別活動)
喺年初四 2月15日晚上8點半會喺會員頻道首播,唔得閒唔緊要!我哋會保留套微電影方便會員隨時睇返! 我哋第一個特別活動係《男兒Don’t入樽》放映,之後不定期都會有其他特別活動㗎!
會員限定片 🖥
會有唔同系列或者節目嘅花絮片,又或者係一啲神秘影片!而家唔劇透住先!總之就係得你哋先有得睇!😜
會員限定直播 🎤(不留底)
不定期嘅直播,會傾下大家嘅近況或者心事,或者研究下一啲特定嘅topic,隨時仲會同大家一齊度下橋添!🤯
一人一票 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️
我哋間中會喺社群度開投票,畀大家投下例如劇情走向、節目嘅Topic或者情節!到時靠大家喇!🙌🏻

$200 薯茄放題 🍣🍕🍔🎂🍾
會員限定直播重溫 📺
每月獨家大禮 🎁
《男兒Don’t入樽》Postcard 🏀(本月限定 🎊)

雖然我直接課左放題但係都要講兩句
睇佢地set價錢就知pomato唔係做生意既材料
一睇到個價既感覺就覺得25同100個gap太大
好多人會覺25既福利太少,100又太貴
始終三位數都係好多人既心理關口
我覺得一係就set平啲25/50/100
多啲人join到會員未必會賺得少過而家
一係就set 25/50/100/200
將平時啲限定片放係50度,live就留返100先有得聽
等觀眾個心理關口易過d
agger 不過佢地賺錢都係靠廣告多好多

會員當係貨金支持
唔洗驚 任何野都有haters 佢地識得分邊啲係為鬧而鬧 而且佢地心理質素應該都承受到
衣家課金風氣都盛行 應該無咩大問題
同埋賺得到唔等於維持到
啱啱先搬完office加大發展
仲要係youtuber呢行 今日唔知聽日事
卡住係29萬幾其實就已經代表咗再唔變就係咁
1001開新post
Pomato 小薯茄討論區 (4)
https://lih.kg/2400178

Po已開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞