李運強在旺角被警方緝獲

254 回覆
312 Like 17 Dislike
真攬炒,有病仲去旺角,搭一轉地鐵都傳唔少人
叫佢哋點證明條友唔係「確診」又講唔出
同佢哋講根本就泥漿摔角
你知唔知咩係邏輯同合理性?

你講營商環境

第一由立國安法到拉人,班唔信任香港政府同支共既一定會走
剩底「中立」同奶共商人, 呢班人對國安法係無任何反感,甚至會支持

第二,用一件會引起社會恐慌(連藍絲同港豬都驚)既事去拉你所講唔係出名既人
係代價太大同效益大低
要屈手足既罪都大把 淨係不誠實使用電腦、非法集結都夠玩你48小時
有咩必要要用 「確診者逃走」既罪名去拉手足

陰謀論都要合理先得嫁
一句唔信政府講野就解釋哂

而家連藍絲港豬都震緊既時候 重拎呢樣野黎老屈手足

除非個政府真係智障到無下限
如果班手足中咗我諗班狗仲驚過佢吔
屌你老味都唔知好嬲定好笑
叫左唔好去旺角架啦
有咩代價太大 咪又個個繼續照出街
仲幫你手搵埋條友出嚟添
新疆集中營都唔合理添咪又係咁做
繼續信正苦唔怕啦
咪就係
要老屈捉人既都大把罪啦

不誠實使用電腦
懷疑參與非法集結
洗黑錢

根本都唔駛咁on9用 「確診者走犯」去屈手足
你話佢地自己自編自導自演去講班狗點樣英勇捉確診者就合理姐
你咁信係無確診既
你點樣證明?

唔係一句反諷 「繼續信正苦」就解釋一切
警察今次做得幾好,已是論事係抵讚
本來打算捉甲由暴徒
捉咗先知原來係發瘟廢老
仲要海綿口罩
RAP
冇問題呀
最緊要唔好蒙面
條痴線佬早於當年沙士爆發初期已經講:根本冇沙士,只係黨共政府老作出黎.. (我心諗,未爆發前無論廣東、黨共政府態度都係隱瞞,老懵懂同楊永強仲屌鳩香港傳媒無中生有,製造恐慌)
結果愈爆愈多,接二連三有醫護人員受傳染死亡... 痴線佬至知衰收聲..
on9仔就係咗,7完一次唔夠,要無限7
竟然有成班兒登仔同佢一齊癲
*咁 手殘打錯
吐鳩佢口水 扯爛佢件保護衣
屌你真你搵得返
未發病真係=無病無痛喎
生命體長期都存有細菌病毒, 咁你係咪日日都有病痛
蠶蟲師爺累死佢 本身佢可以潛逃直至佢老死
唔好斷章取義
上面條友係講緊 「已確診」下 都係叫做無病無痛
用你個講法 咁好多人都唔叫當中左武漢肺炎啦
都未發病

同埋佢重點係唔信政府話確診 認為係老吹出黎
但又證明唔到係無事
其實你去check一check都可能成日感冒確診
但你唔一定會發病
有病有痛 就梗係 有發病病症
你知唔知自己up緊咩
咁樣咬文嚼字 唔理成段野講緊咩野 係咪屎忽痕?

簡單講 係咪「已確診」但無發病就等於無病無痛 唔駛理會同隔離?

你咁鐘意咬文嚼字就用返你邏輯
已確診武漢肺炎又點樣無「病」?
我帶有感冒病菌, 而我有傷風病症例如流鼻水喉嚨痛 = 有病有痛
我帶有感冒病菌, 而我完全無傷風病症 = 無病無痛
唔明有咩咁難明
不如你分清楚帶菌者同有病症患者先啦
兩回事黎架
咁到底已確診武漢肺炎既李運強係「有病有痛」定「無病無痛」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞