垃圾博人傳-53話情報

61 回覆
2 Like 68 Dislike
係啊,卡卡西用土流壁保護一個小村莊免受炮火攻擊。
某個木葉叛忍想用雷遁破開土流壁,卡卡西將泥土裡面可以製造玻璃嘅成份集中,令土流壁嘅一部分變成玻璃,因為玻璃絕緣,所以擋住咗雷遁,卡卡西自己覺得如果係極強嘅雷遁,比如佐助嘅千鳥就應該擋唔住。
最鐘意呢種火影嘅戰鬥風格,利用科學常識打。
因為垃圾到佐助都無眼睇
博人傳最受歡迎兩個角色
得卡卡西用到因為玻璃易碎,擋完雷遁之後就要即刻變返泥土,呢種忍術要控查克拉控得好精準先做到。
卡卡西烈傳裡面,卡卡西維持大規模嘅土流壁一日半,都仲有用四次雷切嘅查克拉量,寫輪眼根本就係DEBUFF
寫輪眼究竟食咗卡卡西幾多查克拉
應該除咗有柱間細胞或渦卷一族嘅非族人之外冇人會頂得順
套野上年出 小說嚟
小說黎,仲有一本叫卡卡西秘傳。
卡卡西烈傳,好似都係博人傳差唔多時期
本身卡卡西絕對係查克拉勁多嘅忍者。
鳴人本身係渦卷一族,查克拉已經多,加埋起四代嘅封印下,九尾嘅查克拉會慢慢轉化成鳴人嘅查克拉,咁嘅情況下,起疾風傳開頭都只係等於寫輪眼DEBUFF下嘅卡卡西四倍
仲有一招新招
水遁克火遁變蒸氣雲
用電遁打上天
再好似佐助招麒麟咁打返落嚟
本身卡卡西就係繼三代之後又一個全屬性忍術大師,查克拉多返之後開始研發新術好正常
又單手又單眼

唔爭在單丸啦
腰斬啦不如
話說無記錯好似係左眼天照右眼加具土命?加具土命個形態變化設定使唔使一定要放咗天照先用到?
桃式勁過斑好多喎
冇人關心 嗚人會唔會死😂😂
輪迴天生廢左
佢呢對眼好似係佢阿哥比佢對眼再進化出黎?
咁佢自己本身果對去左邊
同個女交換用得唔得
佐助自己果對用到盲左, 阿飛幫佢換鼬對usb眼, 即係佢果對係阿飛到or當垃圾掉左, 盲左既眼冇價值

btw搵大蛇科研, usb寫輪眼要幾多有幾多
邊度有得睇呢段
12條友死晒再考慮睇唔睇
買書囉,官方外傳小說黎架嘛
唔睇博人傳就係我嘅忍道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞