有冇巴絲用過StockX賣野???

76 回覆
3 Like 3 Dislike
巴打放咩
香港Stock x班驗鞋師
試過係Stock x 賣對係Sneakersnstuff買既鞋 驗完之後話係假
放件衛衣 香港燶左外國有價有市
stock x賣啲野condition係咪一定全新未著用未剪tag架?
Tag唔知 但要全新
Btw想問咁有人買左係咩程序?佢會比個地址我我寄過去?有冇咩label, number個啲防止我件野比人偷/寄唔到?
好簡單 賣完搵UPS上門收貨
依加係sf 寄?

以前賣過 print label係 ups
Anti anti sxxxxx club?
無嫁喇 print完label擺響件貨入面就得 驚唔見件貨個啲咪聯絡sf
唔係 ASSC回晒塘啦 咁我決定左用佢出既bid放 佢仲有冇得反口唔要 定係會自動碌佢張卡
其實stockX app入面咪有唒你想知嘅野 print label 落sf寄2-3日收錢 完
想問Ching 如果我張單有個人資料可唔可以cut左d個人資料先俾佢
Agger Stock x 勁多假鞋
有隻app叫Legit app可以試下 用黎驗真假 覺得幾pro
突發!啱啱件野有人買左 但係佢啲instructions 好煩 又要多個盒又要發泡膠又要封口 我本身以為塞張label入去就得 想問下係咪一定要做足屋企撚有發泡膠同多個啱啱好size既盒
突發!啱啱件野有人買左 但係佢啲instructions 好煩 又要多個盒又要發泡膠又要封口 我本身以為塞張label入去就得 想問下係咪一定要做足屋企撚有發泡膠同多個啱啱好size既盒
攞住張2號紙落順豐 佢會幫你pack
同埋唔洗嗰張invoice
即係個commercial invoice係冇用唔洗print? 我淨係print shipping label 將一號放入鞋盒 二號攞比店員佢地就會識做?

寄嗰陣同佢哋講係到付
佢哋會幫你pack
最好同佢哋講句用箱pack
以上所講只限係順豐嘅時候
如果係UPS嘅話你就落街執箱啦
係順豐 唔該晒ching
GOAT好多野無得賣
岩岩先清左幾年前買落既衫同褲
咁都執到個DOUBLE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞