俄羅斯:暫停向中國供電!原因卻讓人很暖心⋯⋯

109 回覆
285 Like 3 Dislike
點解唔話俄國單邊主義
暖左我地既心
咁都打到飛機

遲下凍到手僵晒睇下仲打唔打到
信党, 唔驚
寧願凍死,也不用澳洲煤,凍死了,也感謝俄爺爺不供電。
暖心係俄羅斯 因為d 暖係曬俄羅斯度
Censored 人
Pined
今年會凍死幾多人呢?
手腳漸涷先覺得暖心
而我國外交部發言人趙立堅也對此表示,中俄弘揚傳統友好沒有止境已達止境,拓展合作沒有禁區素有禁區。在兩國領導人的戰略引領下,中俄兩國政治互信和戰略協作水平持續提升不斷降低經受住了經受不住國際形勢風雲變幻的考驗,未能樹立新型大國關係的典範。

拎走嘅,係一份負擔
暖心?
大哥真有心,見你無糧、養唔起咁多人,
咪送你一程,幫你凍死D,反正你從來唔重視人命,
中俄雙方早已表態。據中國青年網在10月24日消息,在今年的10月22日,俄總統普京對外表示,中俄雙方在戰略互信以及協作水平上已經達到了相當高的程度,未來,俄方將會繼續秉持良好的睦鄰關係,保持相互尊重的發展理念,擴展多方位合作,為兩國人民謀福祉。

而我國外交部發言人趙立堅也對此表示,中俄弘揚傳統友好沒有止境,拓展合作沒有禁區。在兩國領導人的戰略引領下,中俄兩國政治互信和戰略協作水平持續提升,經受住了國際形勢風雲變幻的考驗,樹立了新型大國關係的典範。

所以到底做左D乜去解決問題?
咁似動畫阿松個十四松知事講左一堆野都冇重點咁
https://www.nicovideo.jp/watch/sm37877518
成段野即刻合乎現實返
佢成段野幾個字講晒

得 閒 飲 茶
等中國有動力發展電力工程,好似cpu咁,中國不出兩年一定能成為世界第一
中港電聯網呢
仲話想係香港用中國電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞