請大家停止光顧篤灰藍店 渣哥1996

1006 回覆
1653 Like 146 Dislike
Link?
連登越反越紅
唔貼了
係罵你果個
一早睇到
似波台ching
我一向都無跟開呢兩間既恩怨
但係一個好簡單既邏輯
全香港咁撚多擺到明既藍店你唔去屌唔去狙擊
走去用盡所有方法時間去攻擊一間做到出曬面既黃店
咁好難說服人你係毫無目的架喎
建議你將呢段
Post去渣狗到
當日去用盡奶力 搵埋東方攪龍門
我就係講緊渣家軍
我其實諗左陣
+1
我有冇屌過瓏門呀?
搵出黎比我睇下啦屌你老母

為左你條戇鳩仔要我自己搵証據證明我屌渣家軍?
我由頭到尾靜係話兩邊互屌好撚戇鳩,同你一撚樣呀柒頭
人地衝又話鬼,我屌你地老母呀!
一係你地班盤鍵戰士唔想人地衝就去現場阻止啦。

現場要人。

不犧牲 不分化 不割蓆 不篤灰 不譴責

邊條廢柴19年7月講出黎呀屌你老母,大大力打自己一巴先啦懵撚
希望你可以首先屌左渣哥on9行為啦
連登都係市民 監察佢地嘅行為 好合理
而你喺度屌一班監察佢地嘅人?

我唔講渣哥個人Facebook同龍門嘅單單打打先
就講佢餐廳page 呢半年隻渣狗block左幾多次同路人?夾埋block左幾多個?(100毛解圍果次 佢解block解左半日)有冇比謝振中拎把槍指住個頭搞假民主選舉?呢d都係佢自己做 冇人逼佢架

佢身為一間比較出名嘅黃店 喺連登屌佢呢d行為 就係戇鳩?就係分化?點解唔係因為佢做戇鳩行為而比連登屌佢戇鳩?持續狙擊係因為連登分化?我建議你去睇下黃色水門d post嘅口氣有冇一個post有少少嘅悔意?

講明先 我冇話你屌瓏門 我係另外一個人
只係想講連登屌係有原因 而唔係因為鬥戇鳩或者有心分化

只要渣狗同佢果班渣家軍承諾唔再做任何分化行為 同向所有比佢地屌過嘅人道歉 我相信連登自然唔會屌
可惜佢地班人面皮厚過包皮 但咁樣係咪代表要黃絲養住呢班黃色毒瘤 一邊屌人著西裝入poly 一邊去旅行 定係幫佢手養GTR?
Exactly
Push
我一次都冇食過渣哥,反而瓏門就有
主要係因為渣狗好撚煩,屌瓏門唔知為乜
如果你想佢哋收聲 唯一方法就係 let them taste their own medicine
係我記憶入面最深刻對瓏門既負面新聞係講佢炒員工,當時我只係選擇左靜待觀察。
反而係有一大班人衝出黎瘋狂屌老細饅頭張
當時我都係好似回覆呢個post咁,最終又係圍鳩我
真係戇撚鳩
當時好多人都錯信渣狗 包括我 所以而家我哋更加要撥亂反正
垃圾食店
係黑店
太仆街鳥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞