歷山酒店 終於有人出post爆料

208 回覆
1597 Like 13 Dislike
Agree
其實諗都諗到係管理問題
咁大間酒店 點會前線做到咁都唔出聲
早幾日睇左有YOUTUBER去左試自助餐, 點知D熱食凍既, 開生蠔得一個師傅拆同洗....
罷美心係因為怡和就合理 如果係因為太子女就真係幾無辜
笑死
得10件唔夠既waiter ser咁大個場,人地呀活細細間鋪連茶水吧燒味同執抬都6,7 個啦
誠哥有無上連登?搞搞佢好喎
岩岩開張就做臭個朵真係勁
數到都有alfred同Kiki & May
基本上香港鐘意特登搵嘢食嘅人都知道哂佢個臭朵
如果每日有400人食嘢,除均早餐tea嗰啲都起碼300蚊一位,即係餐飲部一日收入十二萬,一個月三百幾四百萬
咁都唔請多啲人真係抵佢死,仲要依家嘅時勢你肯請一定大把人肯做
冇腦連登狗口中全世界都藍,正如佢哋口中所有女人都係雞係淫婦
D經理有冇讀過書定一出世就天之驕子離哂地
正常有啲腦都知物極必反
長期格硬hard push根本對件事仲差
依家出聲都唔遲,都係開咗十日啫
之後幾日啲報紙應該搵佢,個管理層實大鑊
連登狗得初中程度,一份正經工都未返過,識鬼咁多咩!
從來都唔信管理層咁易連根拔起仲要飲食業
管理階層梗係有問題啦 所以個大廚咪比人炒左囉
Mgr 級就大鑊,依啲夾心階層大把替代品
+*分分鐘都唔記得自己開咗依間嘢
撬唔撬食客點都係受罪sosad
大廚自己走
比人炒架 返返下工執野走左
難食
長實係咁
好心趁禁晚市就停業淨做room service啦,無咁大個頭戴咁大頂帽,一味想坐滿客員工就做到黑奴咁,而家唔好話留舊人,臭哂朵新人都請唔到啦
D樓發水發到,反而shk 啲樓好高質
依家一定無dinner buffet 嘅
都好嘅,趁個機會請下人洗下底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞