歷山酒店 終於有人出post爆料

208 回覆
1597 Like 13 Dislike

好符合整個酒店集團嘅style
睇字都覺得個廚好慘
酒店藍絲狗死快的
誠哥係黃
歷山個朵通晒天,管理層為左慳錢真係得不償失

唔計人手&食物質素,裝修咁無taste,
成間百樂門咁,點會有港女去打卡
「港版國安法」明日(28日)表決,長和系創辦人李嘉誠表示,任何國家對自身國家安全問題有權責,大家不必過份解讀。李嘉誠指出,通過《港區維護國家安全法》,希望可以紓緩中央對香港的擔憂,發揮長遠穩定發展的正面作用;同時,特區政府責無旁貸,要鞏固香港人對「一國兩制」的信心,和強化國際社會的信任。

【明報專訊】全國政協副主席董建華及梁振英任總召集人的「香港再出發大聯盟」,昨舉行成立典禮,公布1545名「共同發起人」名單,涵蓋多個界別,雲集各大財團代表,包括長和系資深顧問李嘉誠及兩名兒子。梁振英稱共同發起人較多,是為體現團結和代表性,會再擴大規模。被問到是否因為特首林鄭月娥不能團結各界,故中央要求他們「出手」,梁稱大聯盟不是官方機構,無意取代特區政府工作,他與董建華向林太解釋構思亦獲得支持。

李嘉誠黃既話我諗共產黨都黃
之後你改到香港最好既自助餐都冇用
個名衰左就唔會有人再去試
李嘉誠企業啲產品同服務咁多年都係咁垃圾

csl 3hk
網上行 nowtv
都係又貴又唔係好
個個都扯去+* 度

明明就下放晒俾管理層
用你講法林鄭應該都係好人嚟
廚房無補鐘同ot點解要返咁多個鐘?
除左個大佬之外
成班夾埋撬起佢
以佢俾緊既人工
出到去大把啦
明明誠哥退左休日日訓到自然醒
聽日準時返工啊
仆街港資
推下先,依啲管理層值得表揚
你真心膠定弱智
李嘉誠旗下的公司出晒名刻薄啦,唔係點做首富
百樂門真係好撚似
呢個問題我問返你就差唔多
班友最叻係將間新酒店可以整到臭朵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞