一口氣食咗三盒十八件麥樂雞,第朝個胸勁痛,之後....

1001 回覆
596 Like 89 Dislike
望到隔離po啲雞翼山忽發奇想

諗落都係唔好一次過食咁多

「屌.......」

「好撚痛......」

「嘶....呀.........」

我已經唔清楚個鬧鐘到底響咗幾多次....

我剩係知....我個胸好痛....

特別係,上面兩粒lin...痴線,痛到我想搣哂佢地落黎....

果種感覺、就好似幫佢地搽哂蜜糖艾灸咁拎啲蠟燭燙熟佢地咁...仲要再俾人劣

下劣下...吉下吉下咁...

痴那線!!

「..............................屌!」

我摸一摸自己額頭,仲有啲燒燒地添哩舖....

起身!

起身!

起身!!!

大聲叫咗三次,都係做唔到哩個動作。

算鳩數。

每個人番工之前都會猶疑哩樣野,依家我個胸痛日咁...真係搞唔掂。

射波。

「唔好意思呀....我今日唔係好舒服,好對唔住,想請一日病假....sorry!」

我盡量用把最病最弱既聲錄音俾丫頭聽、等佢知我真係就黎仆街死...

算係對哩份牛工最大既付出。

「嘶....真係好西痛.......」

「.......................」

「..............」

「.........」

咪住先.....!

我碌.....?

.....

晨勃呢?

「仆你個街老麥......食撚到我陽痿、 仆街......................... 」

我伸手落去R咗兩R。

..........

捽多兩下。

......

反反皮囉.....?

成條冇撚咗呀!!!
條撚、條撚冇撚咗呀!!!!!!

我即時係床上面彈咗起身,扯低條褲...

死喇...........得番啲毛........

漏低咗成個圓形坑係度..................

我碌未來........

「.........」

「做乜鬼..............」

當我仲凝神望緊自己下半身個塊地中海既時候、我發覺我Dup低頭既時候,個

視野竟然會俾我執陰遮咗一大半。

啲滴水呢...長Q到....

咦.....?

我揸起我執滴水睇真啲....

就咁望佢係我手掌攤開哂至少都有成5cm咁長....

.........做乜尻?

啲頭髮,係先垂落個胸,再垂落隻手度,都仲有5cm...

個胸....?

個....胸?

深呼吸.....

我將兩隻手慢慢放落去.......

.............

嘻嘻。

即刻彈起身衝入廁所拉高自己件衫望兩眼....

「holy....shit!」

「屌你...唔怪之得好似燙熟咗咁....嘩、你老母....大得咁交關個暈...」

我...!!

我托一托...

逗一逗高......

.........

好有我細個果陣沖涼果陣望住自己對肥仔波搓下搓下咁既Feel...

「仆街喇哩次.........」

大好多........

肯L定大過我以前俾班同學仔揸果對肥仔波好多!!!

我顎高頭望住塊鏡......

「仆街囉......」

「哩個真係........」

「....我黎?」

「......................」

望落,眼大大咁,頭髮長長....

我真係忍唔住笑....

好鄰家、好gfable....

仲要幾好身材......

陷家產哩獲........

..............................

.................

我抱住少少驚、少少興奮、少少期待、少少難以自已既心情,用兩隻手指....

合埋眼.....

「啊......................」

我感受到,孕育生命既果份偉大.......

果份責任、果份神秘....

就係我下半身....

我多咗塊.......
塊咩呀?快D啦!
變咗女人
變咗女人

雌激素過多
預會係個ON9 短故黎
「嗱,姐係咁...阿麒。」

「我知,你平時份人,睇落....都幾大需求。」

「但諗深一層,你都不失為一個有血有肉既大好青年。」

「嗱你諗下.....」

「人地都係有老豆老母既...」

「點解要咁樣對人地個女呢?」

「仲要哩班所謂既PTGF,其實咪又係專黎呃你啲宅男錢....」

「一個睇你唔順眼、彈番你鐘轉頭...」

「玩弄你地感情,又玩弄埋你個荷包...」

「何必要咁傻、拎啲辛苦錢俾佢地賺呢?」

「姐係計我話,如果...你肯腳踏實地,好好地咁做,努力番工跑數賺錢既,到

時大把女埋身啦係咪?」

「姐係咁呀,阿麒....」

你唔好叫雞叫到射波唔番工啦好嗎?

「..............」

「....屌。」

我重播啱先錄俾阿頭果段錄音,發覺除咗陰聲細氣之外,真係成把後生妹聲

咁...完全唔係平時我果把聲。

難怪佢會當咗我係叫援交啦.....

「真係仆街上司....講完一大輪又係度認真番工俾心機...」

我仍然坐咗係廁所上面、唔敢郁。

我係度諗,到底點樣面對哩一件事?

麥樂雞雌激素 、麥樂雞化學成份、麥樂雞變性.....

Google到既都Google哂....

硬係出啲9唔搭8既結果。

「點算......?」

唔得,唔可以坐以待斃。

我要自救.....!!

我決定出去,搵一個信得過既人黎救我。

一打開廁所門,我就見到我阿媽同班阿姨嬸嬸坐哂係度。
正呀痴線故
加速
Lm
快撚啲加甜

push
快撚啲加甜

....

多謝多謝, 會繼續鳩落去
Lm
又幾好笑
」!

我即刻關番度門、深呼吸....

手機顯示依家5點半鐘.....

「已經成5點幾.....?」

點算?

可以點同老母交代?

阿麒....

阿麒冷靜....

阿麒你得既........

「叩叩」。

「喂呀....阿妹呀.....」

「你係咪........」

「你係咪麒仔既朋友呀?」

「呀...我以為個衰仔又霸住個廁所唔知做乜鬼添....」

「阿妹....?」

我到底點樣答番佢好?

哩刻我既身份到底係邊個.....?

「嗯....伯母你好...」

「我係...係呀,我係阿麒既朋友.....」

我望一望自己,衣衫不整。

一件穿咗幾個窿既T同埋一件四角孖煙囪....

.....如果我依家出到去,我阿媽同班三姑六婆會點睇我?

—假如我係阿麒啲Friend.....

我就會係一隻隨隨便便既雞。

—假如我琴日飲醉嘔到成身都係、冇衫換逼住著翻自己啲衫咁會唔會好啲

呢?

我就會係一隻拎唔番自己啲衫出黎著隨隨便便就裸跑上人屋企既雞。

—又假如我因為真係嘔到成身都係啲衫又污糟到完全拎唔上手焗住要掉係街

逼住要借自己啲衫黎著所以冇衫換咁又會唔會好啲呢?

我就會係一隻爛玩爛蒲酒品又差又隨隨便便既雞.....

「我仆你個....」

我望住鏡入面既「自己」,開始有多少信心。

「.....嗯!」

我對住塊鏡、係短短哩一分鐘內練習咗數十次笑容。

「阿妹、你冇事呀嘛?係咪麒仔蝦你呀?」

我打開廁所門,用一個對住客人滿哂分既笑容:「伯母你好呀,我係阿麒既女

朋友....」

「第一次見面就咁尷尬,真係好......唔好意思呀,伯母!」

我甚至乎拉住阿媽對手,扁哂嘴死狗咁不斷道歉....

希望佢會體諒我,唔好覺得我突然間帶咗個不三不四既女人番黎屋企、失禮屋

企人、失禮班親戚朋友...

「呀...阿妹呀,你係麒仔女友呀...?」

「係......??」

係哩一剎那,我見到.....

我阿媽眼中果份驚訝、果份詫異、果不信任、果份完全唔相信自己個

仔識到女朋友,仲要唔係啲美極豉油豬、唐氏綜合人....

係一個正正常常、頭髮長長又好禮貌既女仔.....

果個質疑既眼神,同佢落街買餸,堅持要個老細搭棵蔥而個老細堅持話冇

哂蔥既時候一模一樣...!

我嘗試用力點頭、同時間盡力保持住臉上既果份笑容,希望佢能夠睇在我哩份

演技,相信我所講既說話。

佢對手仍然仲有啲唔尋常既震動:「吓.....」

真係冇呃我?

嘩我...老母!你個仔係咪真係咁差呀依家??
幾好睇 唔明點解咁多負評
又幾好笑
留名
求重甜
已正皮 加油
已正皮
伯母問:咁麒仔呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞