Buyandship最近美國黎香港有啲慢,大家注意

111 回覆
0 Like 17 Dislike
係美國集運,等左半個月,今日終於到貨,無漏件已經唔強求
漏係唔見左定咩意思?
有人試過,我就幾次都沒問題,所以我都繼續用佢,係就慢d
係美國集運,等左半個月,今日終於到貨,無漏件已經唔強求
漏係唔見左定咩意思?
有人試過唔見左件貨,我就幾次都沒問題,所以我都繼續用佢,係就慢d
Buyippee
我Target打大佬都過到
屌 我果件FedEx 都未寄到 卡左係Troutdele
打大佬?
我blackfriday買左個喇叭美國時間9號到bns美國倉,14號到香港唔算好耐wo
14號到倉,而家都未出庫
Target出晒名唔用得香港信用卡、唔會ship去集運地址,一發現就cut單
5號出14號到
update下
9號出庫 預計19號到
17號夜晚到hk 18號朝早收到email拎得(bas自提點)
18號嘅未到,22號嘅到咗
又嚟last in first out啦
真係寄失咗
意大利的話buyandship得唔得架有冇巴絲試過

有冇人試過唔見左件貨BNS會點處理?
每件貨有保險,有賠償上限,如買左BuyAndShip Plus,個保額上限大啲。
我個case係件貨連美國倉都未到已經唔見左
你件貨有無tracking no.?
有呀, 問左UPS佢比埋簽收個Proof我, 但BNS就話冇收到
你準備以下兩樣野:
1) 購物時既電郵,封電郵應該顯示到你送貨既地址,同埋tracking no.
2) 同UPS溝通時既電郵,封電郵要顯示佢個tracking no. 同佢比你既簽收proof

如果有以上既chain of evidence,可以足以顯示BnS係收到,禮貌地要求佢按機制賠償。

如果佢唔肯,可以向小額錢債審裁處申請審理,上小額錢債審裁處一般情況係唔比請律司啲,所以一般唔洗膽心律師費。
話時話呢一年內我已經試過兩次 pack左人地件貨比我我件貨就仲係佢倉

如果收果個唔交返出黎就係咁先
其實UPS個Proof我已經比左BNS佢話叫倉再check, 等佢再覆我咋

佢咁講即係唔負責唔關佢事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞