有冇師兄係My Car度買過車?伏唔伏?

42 回覆
0 Like 10 Dislike
就係呢啲撚樣神台貓屎搞到冇人信車行
其實會唔會有正常既車行,始終好多車都無私人盤 如果全行都咁黑的話,佢地應該一早摺晒?
上個禮拜落去睇架2手ioniq ,條友死都要落訂先俾坐架車兜一轉
(你冇睇錯,係落10%訂先肯佢揸我兜一轉)
分紙都有假 想睇
屌你老母垃圾HKMI, 俾成$1300 又遲到半個數 黎到個師傅又串串貢
架車撞過個頭佢竟然驗唔出 淨係話無嚴重事故 你講撚哂啦
又話上門積起架車睇車底, 點知黎到扮哂野捐下車底就當"上架"
講撚到架車幾靚幾好, 番到車房多野執到仆街
加500驗電腦 原來只係篤落個ODB度睇code消code 屌部機我都有啦
咁唔搵hkmi驗有冇咩有公信力嘅驗車公司?
新手求教
其實冇 即使有相熟車房 都可以走漏眼
所以你當落賭場賭鋪大細啦
我都知我講緊廢話 但真係睇撚化
安慰下自己 新車落地都可以著code
ipmc呢
唔好叫呢啲人做 "師傅" 好冇 ...
OK, 叫低級妓工
fit 哂
用過兩次 有個師父比較閪態度 但睇到份C柱撞過同做過切割
第二次個師父好好人 有問必答 最尾架車正形冇撞就買左

驗車都係撞手神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞