New Balance 討論區 (30)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
高價收一對US8.5 2002RA
想問e對好唔好著?駛唔駛買大半個碼?
好著,厚底又軟 行山彈彈下幾過癮
買大咗半碼,但比想像中寬頭
唔洗買大都得
防水點?見鬼佬review話入水

想買對行下郊外,連哩對都炒
想問e對好唔好著?駛唔駛買大半個碼?
好著,厚底又軟 行山彈彈下幾過癮
買大咗半碼,但比想像中寬頭
唔洗買大都得
防水點?見鬼佬review話入水,行泥同濕地咬唔咬地?
次次行完都開大水沖都唔覺入水
但個防沙石入鞋舌個功能反而冇乜試過入沙
同埋個gore tex logo驚佢磨石磨甩
Vibram 底、但好似唔係megagrip
好咬地、細沙、泥斜冇問題
好濕既泥斜地未試過
vibram底都重有細分?
我上網睇過vibram底係濕水地方
咬地表現好麻麻
我見好多vibram會寫埋megagrip
哩對偏偏冇寫
有對575英製同hoka都有寫到明係megagrip
無megagrip差好遠?
剛剛係鋪頭見到實物,見佢鞋底有貼返megagrip既貼紙,同有megagrip個吊版

另外巴打你話唔駛買大半碼都得,落斜會唔會頂腳趾?你買大半碼行山時會唔會好鬆?
前個月買左,鞋身對比996都係窄D,我會買大半碼
而家開始出V6, 要買就快,陣間斷碼
我行普通山都OK
Gore-Tex 個面防水,行完山我都搵水沖
收一對2002 RA

請留TG US9/US9.5
做咩突然間咁多人收2002RA?
攞去炒?
著990v1去親廁所都驚仆街
咁如果平時落雨著出街會好跣?
收一對2002 RA us9.5 or us9

請留TG
或者你去門市試下6代個size,應該個型唔差好遠
我買大咗左半碼 所以落斜一定唔會頂腳趾,前後都有空位
後面少少鬆,綁緊啲同埋著厚襪行都ok

(著開990、992、878、2002都係買正常,冇買大半碼)
有冇巴打賣 2002rb us9
之前無著過new balance,想揾對比較classic嘅灰色款,有無推介
2手收? us9.5

前幾日收左對2002RA $1400 9.5 size
問左勁多賣家 都炒到$2000幾 cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞