除左德州.路易斯安那州加入戰團

183 回覆
257 Like 4 Dislike
2大傳統戰鬥大州黎料
仲陸陸續續應該會有更多州加入

拜登無人服你啦
呢2個州都係美國最原始既州
真正既戰鬥民族
打內戰班左膠撚夠打咩
proud boy
其實就算遙擺州州議會層面,
都係撐侵比較多

只不過主媒/左媒日日煲

地區法院唔受理案件或者駁回
講到好似法律戰輸左
甚至覺得法律戰係唯一翻盤途徑
期待引導大眾 侵輸到99%, 將會認輸
假民調

話trump大選前
堆搖擺州個個輸8%-10%

預計會有更多州開始加入
呢次美國真係好睇過戲
推班black live 出去打
用愛去被子彈穿透
大佬.傳統西部牛仔咪係德州
邊個夠佢抽
其實佢哋唔算早加入美國
德州係美國內啲前10幾年先由墨西哥獨立再加入美國
路易斯安那洲係19世紀初由法國買返黎
依家暫時有德州.路易斯安那.阿拉馬洲參戰
之後依家維珍利亞都準備緊
West Virginia AG is looking at ways to support the TX lawsuit
Chuck Callesto
@ChuckCallesto
BREAKING REPORT: SEVEN STATES have now joined Texas lawsuit, arguing that the EQUAL PROTECTION CLAUSE HAS BEEN VIOLATED IN THIS ELECTION from state-to-state...
2:53 PM · Dec 8, 2020

七州加入戰團
In Texas, we don't call the police, we draw our revolver
The states mentioned are Louisiana, Arkansas, Alabama, Florida, Kentucky, Mississippi, South Carolina, South Dakota!!

8個州
今次算唔算係美國最強既危機
8州打4州
8州聯署簽名
侵侵玩晒冷
州政府唔服從選舉結果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞