[香港大專電競]終於明白點解人人都笑香港既電競

1001 回覆
594 Like 21 Dislike
話唔定terence nam 2萬打手費就係打HKE呀

人地鐘共即刻吉鳩你2萬蚊連律師費2粒鐘都未夠比

曾於 HKEsports 香港電子競技有限公司 Hong Kong Esports Limited 擔任 Event & Marketing Manager 一職

我既意思係HKE打手,如果係真係笑撚死我

又要講返鐘共往績

當選手係狗 冷氣都唔比開 廁所又唔整
打贏比賽剋扣獎金
簽完人就雪鳩人
打機搵代打 又吹噓自己係pro gamer
打clash royale 刷分出去打世界賽輸到含撚映衰香港
迫人打假賽
二世祖恃住老豆有錢周圍吉鳩人駁人地跪

仲有冇?

搶csgo post 巴打個場

曾於 HKEsports 香港電子競技有限公司 Hong Kong Esports Limited 擔任 Event & Marketing Manager 一職

又要講返鐘共往績

打贏比賽剋扣獎金
簽完人就雪鳩人
打clash royale 刷分出去打世界賽輸到含撚映衰香港
迫人打假賽

仲有冇?

又要講返鐘共往績

打贏比賽剋扣獎金
簽完人就雪鳩人
迫人打假賽

仲有冇?

罪大惡極
Dota2都冇
CSGO都是冇

果然係一班小學雞圍喂喂
Dota2都冇
CSGO都是冇

果然係一班小學雞圍喂喂

DOTA2 冇一d都唔出奇
香港圈子太細

主要原因係lol有marketing
又有所謂既易上手

玩法畫面地圖設計dota2好太多

真心頂唔順lol果種畫面
有dota2唔玩走去玩lol
就好似有飯唔食走去食屎一樣
Dota2都冇
CSGO都是冇

果然係一班小學雞圍喂喂

香港圈子太細

又有所謂既易上手

所以獎金都高好多班

留意返, 大專電子競技 係無搞lol嫁
Dota2都冇
CSGO都是冇

果然係一班小學雞圍喂喂

香港圈子太細

又有所謂既易上手

所以獎金都高好多班

獎金全世界最高
不過鐘共都搞唔掂
因為香港根本冇玩得勁既人

6k Up MMR真係冇
Dota2都冇
CSGO都是冇

果然係一班小學雞圍喂喂

香港圈子太細

又有所謂既易上手

所以獎金都高好多班

獎金全世界最高
不過鐘共都搞唔掂
因為香港根本冇玩得勁既人

6k Up MMR真係冇

唔多人玩 點高ELO呀

sor get唔到你呢句意思
d冷門既遊戲仲多過熱門遊戲
叫大專遊戲推廣好撚過啦
dota冇csgo又冇starcraft又冇
掛撚住電競個名實質宣傳遊戲
袋撚左幾多
推到開(2)
推到開(2)

人哋話1日就推爆post啦
你哋推幾日先到2冇鬼用
推到開(2)

人哋話1日就推爆post啦
你哋推幾日先到2冇鬼用

係咁架啦

俾人笑都無鳩所謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞