[香港大專電競]終於明白點解人人都笑香港既電競

1001 回覆
594 Like 21 Dislike
ok
冇玩 幫推
老奉要搞某隻Game?
真係好撚嘔心要人俾30萬先肯搞,屌你老母poheart (唔知邊個可以google) 幾千蚊用垃圾機都搞得好好睇睇,30萬擺撚明大D唔識既人,獎品當一半,人工佢一條友食10幾萬呀
又係啲攞住電競個名嚟呃飯食嘅傻閪
老奉要搞某隻Game?

我地一直針對佢唔識搞server然後以各種藉口話唔搞,即係冇料扮四條,我地唔需要一個連server都唔識搞既閪人去幫我地搞比賽

屌緊佢呃飯食呀
十卜清
會唔會係E+先知
根本就係俾呢D咁既人做左判頭
人地老闆射條水落黎 佢地拎左黎做 分哂俾自己圍威喂
係老闆面前PRESENT得好 整好條數就得啦
老奉要搞某隻Game?

我地一直針對佢唔識搞server然後以各種藉口話唔搞,即係冇料扮四條,我地唔需要一個連server都唔識搞既閪人去幫我地搞比賽

屌緊佢呃飯食呀

唔係幾明,咁唔需要佢搞CSGO比賽,而家佢都冇話搞CSGO比賽,咁問題喺邊
而點解唔搞某一隻Game可以好多原因啦,技術問題又好錢問題又好,甚至單單佢唔鍾意都好,冇話一定嘅啫
攞埋成堆冇人玩嘅遊戲出嚟搞下比賽又話自己eSports
普通人睇到呢啲參賽者技術參差嘅比賽當左係eSports 就唔好啦
老奉要搞某隻Game?

我罰你重睇
老奉要搞某隻Game?

屌緊佢呃飯食呀

唔係幾明,咁唔需要佢搞CSGO比賽,而家佢都冇話搞CSGO比賽,咁問題喺邊
而點解唔搞某一隻Game可以好多原因啦,技術問題又好錢問題又好,甚至單單佢唔鍾意都好,冇話一定嘅啫

爬文啦CGA盲閪,佢唔係話因為唔識開CSGO server唔搞,係話CSGO有假波(但大專賽事邊上到賭網)同外掛所以唔搞

你唔搞咪唔搞,點解要侮辱其他遊戲既玩家?
lm跟進
老奉要搞某隻Game?

我罰你重睇

人地都係半個電競人黎 不過俾人水完
擺件事上連登令人地還番錢又開始幫番自己圈子
lm
老奉要搞某隻Game?

屌緊佢呃飯食呀

爬文啦CGA盲閪,佢唔係話因為唔識開CSGO server唔搞,係話CSGO有假波(但大專賽事邊上到賭網)同外掛所以唔搞

喔你屌佢侮辱玩家啫,咁你繼續屌我冇異議
不過又同個賽事本身有咩關係
笑到仆街
老奉要搞某隻Game?

屌緊佢呃飯食呀

而且一而再再而三咁講大話,話自己上次比賽有144hz mon,俾人踢爆左之後就block撚哂踢爆佢既人 (大部分都係上次OW既選手)
esport唔cap下油水 點同你做
呢啲人連自己r 左咩sponsor 返嚟都未清楚
60Hz 當144Hz
老奉要搞某隻Game?

屌緊佢呃飯食呀

而且一而再再而三咁講大話,話自己上次比賽有144hz mon,俾人踢爆左之後就block撚哂踢爆佢既人 (大部分都係上次OW既選手)

重睇咗三次,而家知你係屌鳩佢個人
我嘅問題解決咗,冇異議,唔該曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞