葉國謙: 「紫荊黨」欲招收25萬黨員是天方夜譚的想法

222 回覆
107 Like 72 Dislike
兔死
鳥盡
咁汪洋咪
dab iq係咁上下

[公告]川 婆 婆 fb Del 人 留 言 可 能 係 藍
https://lih.kg/2313441
港共驚人取代佢了
留名等睇老鼠曾,鯨子等人一個一個俾黨拉入監倉同Gphone天埼一齊坐
支持土共黨 取代 唔係根正苗紅既保皇黨
呢20年嚟有過百萬支那人嚟咗香港
當中有25萬党員有幾出奇?
驚俾人搶飯碗啦
滅黨啦
特登㗎,其實已經開宗明義話自己只係中國過嚟嘅imposter
一定唔會得返一個黨
會學俄羅斯咁樣
紫荊花 is "China Redbud" in English,

Bauhinia 洋紫荊- 係花中太監.是一種不育的雜種

當紫荊花旗在1997年7月1日交接儀式上升起時,受到掌聲歡迎,標誌著香港正邁入後殖民時代。但是有些人不滿意。這朵花是一種不育的雜種,《香港和中國南方樹木的畫像》的作者理查德·桑德斯(Richard Saunders)表示,這意味著“對於建立在中英混合文化基礎上的城市,這無疑是一個不吉祥的象徵。

紫荊花黨 = 太監黨, 雜種黨
黨員=太監, 雜種 (習總)
佢哋d黨員可以強迫收買,唔好用香港人正常做法及思維去諗,所有中資及所有秘密黨員計埋都有可能有25萬人,再唔係就報假數,慣常做法⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞