[KPOP] K-pop 2020討論區(37)

1001 回覆
9 Like 127 Dislike
K-pop post係比對Kpop有興趣/中意K-pop 嘅人一齊傾下K-pop
K-pop post無任何立場
不論你係邊個歌手/團既fans
都歡迎大家討論!
大家可以係依個post
post下有關K-pop 嘅最新消息
post下最新既MV 節目 歌......
如果你係岩岩接觸/對K-pop有興趣嘅人..
可以盡情問有關K-pop 嘅問題
我相信巴打/絲打們都樂意解答

p.s.香港人用香港叫法
RV BP TWICE MMM
紅毛黑粉兔瓦斯媽媽木
造假團空降6
繼續負評支持樓豬
皇天擊殺造假藍c團
Lm
lm
守護人類民主!
LM
留名祝樓豬中武肺
樓主pin呢個
諗唔到理由反導
樓主pin this
係咪因為有太多新團表演 點解個lineup咁廢咁
本身女個邊line up已經少隊架啦
結果表演時間 場景都差男團一截咁
好心唔好造咁多獎 俾番啲時間女團好冇
我好期待dolphin舞台架 大熱曲竟然表演都冇
女團音源第2 獎都冇 俾撚哂男團
認真 上面埋lineup我一隊都冇追 但係女嗰邊我叫聽過下啲歌 男嗰堆cravity the boyz ateez enhypen treasure txt 我一首都冇聽過以前堆知名度咁低嘅團表演頂多3分鐘 依家成8分鐘都cls

你冇聽過=知名度低你係乜水
咪係
Lm
lm
Lm
唔知今日驗幾時出結果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞