喬治亞州Ware縣破解左Dominion 演算法

206 回覆
598 Like 13 Dislike
why not both
港共推緊
搞亂大選 CCP多咗兩個月時間做野
另一角度睇係加速左
侵粉做乜鳩?
成個月前都已經出撚哂新聞話hand recount 呀柒頭
仲攞住部dominion 機打J
連右媒都唔幫口話trump 根本冇部機
點破解呀?

你仲同我講11月19
仲話係假
你睇你可憐到已經乜撚野point 都冇
駁唔撚到就留個負皮然後靜靜雞縮返入老母個西到啦

唔通你班撚樣求奇係twitter 攞幾條tweet 出來就係真呀?
你條撚樣俾我撚足2 個post 又唔識分左右又唔識communism 要走入來第三個post 搵人含你條撚
侵都知支那會知到佢會反cup , 侵一直打支那窒窒下係因為有奶共左膠同金融佬,而家一野除晒啲左膠金融佬係好事黎,如果侵侵連任,支那呢排啲衰野一定要還的
點算
駁唔撚到就學5毛玩discredit 笑人鳩up
自己就鳩up 足2個post 一條source 都俾唔撚到
仲又要spin撚到落leninism stalinism 先出到source
出完source 原來又唔撚識英文
仲要連中文都唔撚識睇
叫撚左你冇料唔好扮四條架啦
睇你幾撚慘要走入來第三個post 搵人含你條臭撚
你班侵粉俾我抖下得唔得

Posted at 8:48 AM, Dec 07, 2020 and last updated 11:10 AM, Dec 07, 2020
Georgia re-certifies election results after a second recount upheld Biden's win
https://www.thedenverchannel.com/news/election-2020/georgia-to-re-certify-election-results-after-a-second-recount-upheld-bidens-win
ABC source ?

宣佈第二次票數確認拜登贏之後出現左CCTV 枱底票箱單野 , 真係認證到咩?
Spin 你老味咩臭系
支那式民主你夠僵講話係民主咩柒頭
俾人屌到到依家都唔撚敢應

Stalinism 根本都係其中一個branch嚟嚟

麻煩你讀下書啦左癌

兒登仔又鳩up發表偉論

支那式民主都係民主其中一個branch來架

咪撚反共啦咁

叫撚左你冇料就咪撚扮四條架喇

傻系
ABC 唔要呀?
要咩?Twitter, YouTube, 大紀元, New York Post 之類?

https://www.nytimes.com/2020/12/07/us/politics/georgia-recertify-election-results.html

https://thehill.com/homenews/campaign/529028-georgia-secretary-of-state-says-he-will-recertify-election-results-after

枱底係之後?

https://www.foxnews.com/politics/georgia-recertifies-election-results-fulton-county-video

枱底條片又炒車
Dominionnnnnnn又炒車

仲想炒幾多次?

可以開句聲叫我follow 下你計下數你呢幾個月柒左幾多次架wor
Share 埋條link出來俾人睇清楚你點撚樣中文又廢英文又廢
閱讀理解又柒soci又錯撚哂

係幾撚方便

定係想過來求救搵人幫下口含下你條臭撚呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞