政府凍結許智峰全家戶口只會令到香港快啲走哂啲資

605 回覆
3036 Like 21 Dislike
勁仆街

香港其實有邊條例寫明凡親有人比狗咬而落鑊,佢家屬一律唔比離開香港?

遲早法庭判左無罪都好都唔比離開香港,一副“你無罪只係好彩,唔代表你真係無辜”呢種仆落地都要拿返榨沙既模樣
轉晒啲錢走你估重會唔會俾佢上機
諗多左
凍字咁撚簡單都打錯都算,佢堅稱自己中立先痴線
面對打壓人民自由既極權,中立姐係容許呢啲事繼續發生,你會唔會對住二戰納粹德國同日本皇軍既暴行話自己係中立吖?
仲有話就話許智峰係通輯犯,事實就係一個政治犯,凍結資產你話對一個通輯犯,ok,但佢屋企人都freeze埋都仲可以話只係有改善既地方例如俾個理由公眾判斷2020年啦大佬,呢啲野支那一直都做緊,只係以往大家一直以為呢啲事只會發生係支那唔會發生係香港咋

你的確好人屎
平時係連登對住啲黃膠已經燥底,點知2020年12月都仲會有中立撚
政府做野唔洗同你交代吖嘛
咁仲點會有中立呀
你當自己係英國定美國呀
呢度係極權支那香港呀支那人
斷絕左咪一樣話你使黑錢,凍結左先。
而家港共有咩做唔出。
一年咁長時間轉十次都唔叫多 la
你一次轉幾百萬搏比佢拉咩
無保障,快啲拎走啲錢
果然係毅進
許智峰係外國應該做眾籌. 一人 $500 一萬個人都 $5,000,000 夠吊住條命三年. 另外公開所有銀行被凍結既資料等香港人清楚.
唔好理果個偽中立定pr
講左咁耐都講唔出 凍人地家人資產係合理
藍絲都唔會話對 只會偷偷地走資
一年時間 轉百萬無問題 (股票戶口)
Push
咁快推返上來

今朝早牙峰單野全部洗走曬
黃屍垃圾都幾識自欺欺人
佢老婆的父母,唔知會好淆?
一次又一次以更差更有破壞性嘅方法去解決之前嘅問題,死蠢冇藥救!
係,今朝真係專登洗走晒牙峰啲嘢
依家乜都係國安法大曬嫁啦,幾乎冇人可以完全解釋成條法例,依家佢話係乜就乜,真係惡撚哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞