海天晉兩房叫梗900萬

62 回覆
16 Like 5 Dislike
我都好好禮貌話係AA而唔係AA狗啦,我最敬重就係經紀,都唔知你咁惡做咩喎
啱啱先有個AA幫我成交左”件”荀野,我攬住佢黎咀都嚟唔切啦
將軍澳海天晉6B座高層C室,實用面積約518平方呎,為兩房連開放式廚房間隔,外望享城市樓景。單位於今年7月開始放售,業主原叫價980萬元,以900萬元以交吉形式成功易手,劈價80萬元或8%,折合實用面積呎價約17,375元。

堅wor. 仲要高層
做Aa好撚高尚職業吖

你會唔會同人講我做律師嘅話你死全家?

做乜要標籤a a
放盤4個幾月?!一定係唔到價唔賣
我都好敬重妓女
真係辛苦你呀媽做妓女養到你咁大個仔
夠唔夠禮貌
高尚就唔係老屈?
做租租都唔該俾多少少邏輯啦
內部轉讓!唔計的!
同我既估計一致,未來幾年會持續下跌,特別係移民盤會影響到個樓市加快跌勢。
https://lihkg.com/thread/2313064/page/1
壞消息不斷出現,香港不出10年一定變成第2個新疆
貴過一千萬要劈唔出奇
但做到高成數按揭都要劈成咁
一早講左個跌勢開始,未來幾年有排跌
笑撚死 又要再post 專業聯會
終於要樓爆,之前單房都差唔多900萬
不嬲都成緊呢啲價
將南有啲業主企到好硬
一蚊都唔肯減
將軍澳中心3房戶875萬易手 減25萬

本港疫情轉差,議價空間增,將軍澳中心一個3房戶875萬元易手,減價25萬。中原地產將軍澳都會駅第二分行高級分區營業董事伍錦基表示﹐將軍澳中心9座低層H室,實用面積541平方呎,3房間隔,向東北,單位於今年5月以900萬元放盤,現減價25萬元,以875萬元易手,實用呎價16,174元。售價較對上一宗同類單位成交價925萬元,下調約5%。

原業主於2001年以202萬元購入,持貨19年帳面獲利673萬元,單位升值3.3倍。
明明一房800萬都未試過
繼續吹
事實係唔減冇人買,你睇下依家個政局先,保守估計未來會有30-40萬人移民,到時想放都冇人買
好煩呀你
純粹討論一下,啱啱政府又收緊堂食同社交活動,而且不停拘捕清算泛民,AA狗仲喺度水人買樓分明係害人一世,呢啲仆街一定要落地獄。
AA9 全面進場
唔準你咁冇禮貌
人地就嚟失業啦
玻璃心aa狗
最睇唔過眼就係班人指鹿為馬,明明個市跌,都叫人瞓身買樓,呢啲害死人嘅行為要幾冇良心先講得出。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞