One piece Figure 玩具分享 (4)

1001 回覆
9 Like 19 Dislike
曾幾何時3千幾都有.....唉
唯有等下
我個陣仲要弱智到見miss 咗zoro 就無買鷹眼,諗住遲下一齊買
無人估到既 ... 但Zoro 個價真心誇張
2年已經差唔多升左3倍
好似麻麻地
出POP未呀屌
有, 但唔算高仿正常望多幾眼都睇得出
D上色差好遠, 巴打搵到賣家?
係 聽朝交收
恭喜曬賣幾錢
BTW 上淘寶search 下可以望到d 高仿,可以對比下
6000幾嗰個炒到天價唔可以作准
Yahoo JP啲價都係貴啲 就好似AMAZON咁
POP MAX嘅話宜家全新個價香港大概係咁
講咗平啲先:
艾斯 Ard HKD1700
鷹眼 Ard HKD1400 - HKD1500
四檔蛇人 HKD1400 大把貨
索隆 早2 3個月仲見到有人放緊HKD1700 不過近排見到有人HKD2800放咗 所以個價個range都幾寬
基德就好似唔洗過千 因為佢嘅質素真係差咁啲
沙佬 Ard HKD 1900 新出都仲有啲貨喺市

大佬級:
女帝 無返HKD2700樓上都唔洗諗
卡塔庫栗 ard HKD2500 - HKD3000 (呢隻真係難估啲 因為真係無乜點見過人放全新)
白鬍子 基本上HKD3500以上走唔甩 不過無乜人肯放
Franky 都係要HKD3500以上
四檔彈跳人 基本上好似得返隻carousell賣緊HKD4000
金獅子 最新見到有人HKD4000 - HKD5000賣咗
凱多 雖然呢隻上年先出但因為size太大當初訂價都貴所以冇乜人訂 宜家個價都開始起飛 ard HKD4800 - HKD6000 睇下你好唔好彩揾到個好賣家

神枱級
甚平 呢隻真係有錢都未必買到 講緊半年前已經HKD4580 台灣宜家放緊20000台幣 日本直頭上到12萬yen

不過都係只供參考 不能作實

恭喜巴打 但可唔可以透露放幾錢
咁都收到
其實如果有台灣fd 係台灣啲group個價合理好多

遲啲拎埋隻fz 二檔放埋一齊先
carousell同facebook都可以 facebook你可以marketplace or search下啲專買賣海賊王玩具嘅grp出post就得
呢度岩岩好有位巴打想收白鬍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞