[TREASURE MAKER] TREASURE討論區 (73) 舌頭大師金道榮生日快樂!SOM!

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
似係睇舞台...講真MMM Rapper 直拍我想芳典多啲view....
因為佢呢次真心好出色..
TME: 佢哋關係真係好好, 四年差都可以咁
https://en.wikipedia.org/wiki/Treasure_(band)
TME世一...砌個維基砌得勁好囉..
得閒click 入去睇下
Billboard計分嫁
係啵 上次係因為尹少病
不過都睇得出mk asa 傻奎不嬲人氣都高
大團總有幾個係特別高人氣嘅
其實追過咁多團, 佢哋人氣算平均..
最差都唔係好差, 同埋好得意, 佢哋人氣睇地區
好似Mashi咁 韓國人氣唔係最top , 但日本同埋台灣算係頭嗰批
見到幾多TME 喺度屌緊...
佢又幾成功...最掂係12人組合, 唔會好似EXO 咁淨係得唯飯
TME呢個Fandom 真係好團結..
好少一出道就咁團結, 通常係勝利球迷多咗先有會咁..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞